6 mai 2024

Martori: “BMW-ul care a spulberat 3 maşini ar fi avut peste 150 de kilometri la oră, în localitate!”

bmw1Accident in lant, la intrarea din Targoviste, in cartierul Sarbi! Patru masini au fost avariate dupa ce un autoturism sport scapat de sub control a intrat pe contrasens. bmw8Soferul bolidului de viteza ar fi vrut sa depaseasca o coloana de masini, spun martorii, a accelerat foarte mult, insa nu i-a reusit manevra si a busit cele trei autoturisme, creand un adevarat haos pe sosea.

bmwTanarul de la volanul masinii sport, de 25 de ani, dar si doi pasageri din masina lui au fost raniti si au ajuns la spital. bmw2Din cauza accidentului, traficul a fost blocat mai bine de o ora…

30930396_1599909880127936_1773Martorii povestesc ca soferul bolidului gonea cu o viteza excesiva, dinspre Bucuresti, spre Targoviste, iar la intrarea in oras nu a mai reusit sa isi mentina directia si s-a lovit de masinile ce veneau din sens opus.

bmw4MIREL NEAGU, şofer maşină avariată: “Eu cred ca a avut peste 150! Doamna zice ca a avut 200 la ora! S-a bagat in depasire, mai multe masini, n-a mai avut timp, la viteza aia, era curba inainte, nu a mai putut sa evite. Cred ca a avut 200 la ora!”

bmw5ANDREEA VLAD, şofer maşină avariată: “Soferul BMW-ului a venit cu viteza foarte mare, m-am uitat in oglinda retrovizoare si a vrut sa depaseasca, a pierdut controlul, si a intrat in celalalt participant la trafic, pe banda a doua, dupa aia a venit cu spatele in mine, eu am ricosat, m-am intors de doua ori. De pe prima banda din sensul ala, m-am dus pe prima banda in sensul celalalt”

bmw3IULIAN ŞERBAN, şofer maşină avariată: “Mergeam pe banda a doua, a venit un obiect metalic, nu stiu ce, bucata metalica sau oglinda, pe parbriz si pe plafon. De pe contrasens”

bmw7Masina sport va fi expertizata pentru a se constata cu ce viteza gonea soferul, mai cu seama ca se afla in localitate

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial