20 aprilie 2024
O fată, de 13 ani, accidentată pe trecerea de pietoni din faţa Liceului tehnologic petrol din Moreni!

O fată, de 13 ani, accidentată pe trecerea de pietoni din faţa Liceului tehnologic petrol din Moreni!

accO tânără de 13 ani a fost lovită, marți seara, pe o trecere de pietoni din oraşul Moreni.

În timp ce şoferul susţine că fata ar fi fugit pe zebră şi nu a mai reuşit să o evite la timp, rudele acesteia spun că bărbatul ar fi vrut chiar să plece de la faţa locului, după accident, însă nişte martori l-au oprit şi au sunat la 112.

acc1Accidentul a avut loc la lăsarea serii, în faţa unui liceu din oraşul Moreni. Fata, în vârstă de 13 ani, a povestit că se ducea spre casă, iar atunci când se afla la jumătatea trecerii de pietoni a fost lovită de o maşină.

acc2Mama: „Un şofer ne-a lovit fetiţa pe trecere. Dânsul declară că nu a lovit-o, martorii au zis că a lovit-o şi unul dintre martori l-a oprit să nu plece cu maşina.”

De cealaltă parte, şoferul, un bărbat de 60 de ani, susţine că este nevinovat şi că fata i-a apărut brusc în faţă.
acc3Șofer: „Era o maşină oprită pe trecerea de pietoni şi copilul s-a speriat şi a luat-o la fugă prin faţa maşinii şi eu am oprit chiar în faţa ei.”Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost zero. La faţa locului a ajuns şi un echipaj al Ambulanței, care i-a oferit primul ajutor copilei.acc4Mihaela Dragomir, asistent Serviciul de Ambulanţă Moreni: „Am găsit o victimă minoră, care prezenta un politraumatism, un traumatism minor antebraţ drept, contuzii la nivelul genunchilor.”

acc5Adolescenta a fost transportată la spitalul din Moreni. Din fericire, este în afară primejdiei. Pe numele şoferului poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial