19 aprilie 2024
O avocată a fost reținută de polițiști după ce ar fi înșelat statul cu bani pentru pandemie

O avocată a fost reținută de polițiști după ce ar fi înșelat statul cu bani pentru pandemie

Două femei, cercetate pentru înșelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată și fals în declarații

La data de 25 august a.c., ca urmare a cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice sub coordonarea procurorului de caz, față de două femei de 31 și 49 de ani, a fost dispusă masura reținerii pentru 24 de ore.

Acestea sunt bănuite de comiterea infracțiunilor de înșelăciune, faptă prevăzută de art. 244 din Codul Penal, fals în înscrisuri sub semnătură privată, faptă prevăzută de art. 322 din Codul Penal, și fals în declarații, faptă prevăzută de art. 326 din Codul Penal.

Pentru documentarea activității infracționale, pe parcursul zilei de ieri, polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară în localitatea I.L. Caragiale.

Activitățile de investigare penală sunt desfășurate după ce ar fi fost obținute ilegal indemnizații acordate de Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială, în contextul pandemiei de COVID-19.

Polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploiești.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial