28 aprilie 2024
O adolescentă, de 16 ani, bătută cu vătraiul de o tânără din Voineşti

O adolescentă, de 16 ani, bătută cu vătraiul de o tânără din Voineşti

O adolescentă în vârstă de 16 ani a ajuns cu răni pe corp la spital după ce a fost bătută de o tânără, de 20 de ani, din Voineşti.

Victima se află în grija celor de la DGASPC Dâmboviţa, iar în weekend a mers la cea care a agresat-o.

După o ceartă aprigă, gazda a început să o lovească pe adolescentă, iar o altă femeie a înregistrat totul cu un telefon mobil.

Imaginile au ajuns la anchetatori, iar agresoarea a fost reţinută.

“La data de 3 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 5 Poliție Rurală Voinești, în urma cercetărilor efectuate sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, au reținut pentru 24 de ore o tânără de 20 de ani, din comuna Voinești.

Aceasta este cercetată în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Din investigațiile efectuate a reieșit faptul că, în dimineața zilei de 2 decembrie a.c., în timp ce s-ar fi aflat la domiciliul din comuna Voinești, pe fondul unui conflict spontan, ar fi agresat fizic cu un obiect metalic (vătrai) o minoră, de 16 ani.

Persoana vătămată a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Astăzi, 4 decembrie, bănuita va fi prezentată magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz pentru administrarea întregului probatoriu și dispunerea măsurilor procedurale prevăzute de lege.

Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, precizează IPJ Dâmboviţa.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial