21 mai 2024

Cum s-au împărţit aproape 500 de sancţiuni în numai două zile!

ipjdbPoliţia dâmboviţeană acţionează permanent pentru siguranţa cetăţenilor

Peste 200 de poliţişti de ordine publică, de la rutieră şi investigaţii criminale au acţionat pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice, suplimentar faţă de activităţile dispozitivelor curente din teren.

Poliţia dâmboviţeană este la datorie permanent, pentru protejarea vieţii, integrităţii corporale şi a patrimoniului cetăţenilor, precum şi pentru un trafic rutier în siguranţă.

Poliţiştii au controlat 41 de unităţi comerciale, 19 obiective asigurate cu pază, 3 transportatori de valori şi circa 100 de autovehicule.

În urma acţiunilor, au fost constatate 11 infracţiuni, din care 9 în flagrant delict şi au fost aplicate 457 de sancţiuni contravenţionale.

Valoarea totală a amenzilor se ridică la 78.000 lei.

Din totalul sancţiunilor aplicate, 49 au fost pentru încălcarea prevederilor Legii 61/1991 privind ordinea şi liniştea publică şi 14 la Legea 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite.

Pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, poliţiştii au desfăşurat acţiuni, în urma cărora au aplicat 391 de sancţiuni, ca urmare a încălcării normelor O.U.G. nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, dintre care 98 pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut 10 permise de conducere şi au retras 12 certificate de înmatriculare auto.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial