3 mai 2024
Momente emoţionante la Monumentul Eroilor, în oraşul Titu

Momente emoţionante la Monumentul Eroilor, în oraşul Titu

Momente emoţionante, de Ziua Naţională a României, la Monumentul Eroilor, în oraşul Titu.

“În deschiderea evenimentului organizat de Primăria orașului Titu și de Consiliul local, a fost intonat Imnul de Stat al României, urmat de Slujba TE DEUM susținută de soborul de preoți din orașul Titu, sub coordonarea Pr. Protopop Ionel Patanghel, cu participarea autorităților locale reprezentate prin doamna prof. Gabriela Chițu – viceprimar al orașului Titu, domnul Marius Sandu- administrator public, consilieri locali, cărora li s-au alăturat: membri ai partidelor politice, cadre didactice, elevi ai școlilor și liceelor din oraș, ofițeri și agenți ai Poliției Române și ai Politiei Locale – Oraș Titu, ofițeri și subofițeri ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița – Grupa de Supraveghere și Intervenție Titu, locuitori ai orașului Titu.

Au fost susţinute alocuțiuni de către: doamna prof.Gabriela Chițu – viceprimar al orașului Titu și domnul profesor de istorie Nicolae Vlădescu – consilier în cadrul Consiliului Local Titu.

Evenimentul a continuat cu un moment artistic, oferit de Ansamblul de dansuri populare „ Trandafir Dâmbovițean” al Casei de Cultură Titu, urmat de depunere de coroane la Monumentul Eroilor căzuți în Primul Război Mondial, ca semn de recunoștință din partea: Primăriei Orașului Titu, Consiliului Local Titu, Poliției Române – Oraș Titu și a partidelor politice”.

sursa: Primăria Titu

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial