26 aprilie 2024
VIDEO! Un şofer băut a făcut ACCIDENT SPECTACULOS, seara trecută, la Izvoare!

VIDEO! Un şofer băut a făcut ACCIDENT SPECTACULOS, seara trecută, la Izvoare!

accid3Accident ca o scena de film de actiune, duminica seara, pe drumul national 72A, care leaga Targoviste de Campulung.

O masina s-a rostogolit de mai multe ori pe sosea, a izbit violent un gard si s-a oprit in cele din urma intr-un copac. Soferul si cei 3 pasageri au fost raniti, dar si martorii, si politistii spun ca este o minune ca au scapat cu viata din vehiculul distrus.

Anchetatorii pun accidentul pe seama faptului ca soferul avea o alcoolemie de 0,63 miligrame per litru alcool pur in aerul expirat.

Soferul in varsta de 37 de ani venea dinspre Targoviste, impreuna cu alte trei persoane, si se indrepta spre Voinesti. El a gasit repede o explicatie.

accid2Constantin Safta, sofer: “Am evitat un caine si am luat bordura de pe marginea drumului si n-am mai putut sa redresez masina.

Masina s-a rasturnat de mai multe ori si s-a oprit intr-un copac. Motorul i-a zburat la peste o suta de metri distanta. Martorii au sunat imediat la 112, iar la fata locului au venit patru ambulante, pompierii si politistii.

Familia care locuieste in zona, spune ca a tras o speriatura groaznica.

accid1Elena Vasi, proprietara gardului avariat: “Noi am vazut cum trepida masina, am zis, aoleu! S-a dus taras pana acolo in pom si o busitura ca si o bomba atomica, nu mai sunt buna de nimic.”

Potrivit martorilor, soferul venea cu viteza foarte mare, desi se afla in localitate, unde n-ar fi trebuit sa aiba mai mult de 50 de kilometri pe ora.

Nicolae Parvu, martor: “A pierdut controlul, a iesit de pe carosabil, s-a rasturnat si a intrat in ceea ce se vede. Avea viteza mare!”

Danut Gabriel Sandu, primarul comunei Voinesti: “Sunt sofer din 1988, nu am vazut o masina turtita, cu un motor aruncat.”

accidRanitii au fost dusi cu ambulantele la Spitalul Judetean din Targoviste. Dintre ei, un barbat de 59 de ani este in stare mai grava. Soferului i s-a intocmit dosar penal pentru conducere sub influenta acoolului si vatamare corporala din culpa. El risca pana la 5 ani de inchisoare.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial