16 aprilie 2024

Noi microbuze școlare pentru Braniștea, Mătăsaru, Tărtășești și I.L.Caragiale!

www.mariusbuga.ro_images_microbuze„La Bucureşti, la Palatul Victoria, va fi o festivitate, se predau către unităţile administrativ- teritoriale din România primele 100 de microbuze şcolare. În cadrul acestei activităţi şi judeţul Dâmboviţa va primi primele patru microbuze dintr-un total de 17, pe care le vom primi până la începutul lunii septembrie.

Astăzi, la Bucureşti, vor primi microbuze comunele Braniştea, Mătăsaru, Tărtăşeşti şi I.L. Caragiale. Microbuzele sunt cumpărate de Guvernul României, prin Ministerul Dezvoltării Regionale.

Am avut 29 de solicitări de microbuze, dar în prima etapă, în perioada iulie-septembrie 2014, vom primi 17 microbuze şi vă spun că avem una dintre cele mai mari alocări de microbuze la nivel naţional.

Este şi rezultatul discuţiilor pe care le-am avut cu dl Dragnea şi la vizita de la Potlogi, dar şi la întâlnirea politică de la Orăştie.

Vom primi 17 microbuze pentru localităţile Bărbuleţu, Buciumeni, Bucşani, Cornăţelu, Dragomireşti, Lucieni, Nucet, Ocniţa, Răscăeţi, Tătărani, Vişina, Vişineşti şi Vulcana Băi”, a informat preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial