28 martie 2024

HAI LA MUNTE! Padina Fest – a cincea ediţie de munte, sport, aventură şi muzică bună

padfeÎntre 23 şi 27 iulie 2014, pe Platoul Padina are loc a cincea ediţie a festivalului montan Padina Fest.
Aşa cum ne-am obişnuit participanţii, îi aşteptăm cu multă voie bună şi aer de munte la activităţi de aventură, cinci zile de concerte, întreceri sportive şi relaxare.
E vremea să scoţi echipamentul de munte şi să ieşi din casă! Noi te aşteptăm la festivalul verii de la 1500m altitudine.
Dacă te-ai săturat de zgomotul şi agitaţia oraşului, la 1500 de metri altitudine între brazi, ţi-am pregătit o sumedenie de activităţi şi un camping numai bun să intri în atmosfera de festival. Pentru cei cu spirit de aventură avem căţărare la stâncă, rapel, tiroliene şi megatiroliene, workshopuri de istoria armelor şi competiţii cu premii.
Dacă scopul tău este relaxarea, află că terasele Zen cu hamace, saci de iută şi umbră au fost create special pentru tine. Unde mai pui că pe seară te poţi bucura şi de teatru.Când munţomanii se întorc de pe trasee şi se înserează, dăm drumul la concerte cu muzică bună într-un mix care nu te va lăsa să te retragi la cort prea curând. În cele cinci seri de festival concertează atât trupe româneşti cât şi internaţionale: Subcarpați, Implant Pentru Refuz, Grimus, ROA, Valerinne, The Case, Tapinarii, Vrelo (Serbia) şi Worldly Savages (Canada, Serbia, Anglia), Lola Marsh (Israel) şi alţii care vor fi anunţaţi pe parcurs.Cum nicio ieşire în natură nu este completă fără un pic de sport, al patrulea an consecutiv, organizăm Maratonul Bucegilor, o întrecere sportivă cu două probe independente, Trail Running si MTB Cross-country. Ambele întreceri se adresează atât amatorilor entuziaşti cât şi competitorilor experimentaţi, fiecare având câte un traseu lung şi unul scurt. Maratonul Bucegilor este organizat cu ajutorul Smartatletic.

Padina Fest – un eveniment responsabil

Promovarea munților Bucegi și a turismului la mare altitudine, ridicarea gradului de educare montană și ecologizarea zonei cu scopul de a conserva patrimoniul natural rămân priorităţile Padina Fest. Festivalul îşi revizuieşte constant politica eco după care funcţionează. Organizatorii împreună cu SUPERCOM Dâmboviţa te încurajează să respecţi natura şi regulamentul festivalului.

Padina Fest setează direcţia ca model de bună practică pentru festivalurile montane, scopul fiind oferirea de activități de divertisment fără a periclita cadrul natural.

Padina Fest este un eveniment finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional şi organizat cu susţinerea partenerilor şi sponsorilor precum Consiliul Judeţean Dâmboviţa, Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa, Primăria Moroeni, Administraţia Parcului Natural Bucegi, Hotel Peştera, SUPERCOM Dâmboviţa, Coca Cola, Heineken România, Vodafone România, Generali România, Smartatletic, Lowden, Bububooking, Asociaţia Salvatorilor Montani din România, KISS FM, Chris Simion, 360 Revolution, Compania Roche prin brandul Accu-Chek şi alţii.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial