2 mai 2024

Nenorocire la Decindeni, în Dragomireşti. Ce a împins-o la moarte pe o femeie, de 47 de ani

spanzd4Teama de o boală incurabilă a împins-o la sinucidere pe o femeie de 47 de ani din satul Decindeni, comuna Dragomire;ti, care suferea de diabet.

spanzd1Bolnava slăbise în ultima vreme aproape 30 de kilograme şi era îngrozită de gândul că se va chinui şi va deveni o povară pentru ai săi. Deşi rudele au încurajat-o să lupte cu boala, femeia a clacat şi a decis să îşi pună capăt zilelor.

spanzd5Femeia era căsătorită şi avea un băiat de 23 de ani. Muncise într-o uzină din Târgovişte, însă de câţiva ani se pensionase pe caz de boală. Soţul avea grijă de ea şi îi repeta ca diabetul poate fi ţinut sub control, dar femeia nu mai spera la o viaţă normală.

spanzd7Soţul victimei: “S-a speriat că a slăbit prea mult şi cred că a picat în depresie. La un moment dat a spus că nu mai vrea să mai trăiască, i-am explicat că nu e bine ce gândeşte.”

spanzdCumnata femeii este cea care a descoperit-o şi speriată a sunat la 112. La faţa locului a sosit un echipaj de la ambulanţă, însă din păcate, când au ajuns salvatorii acolo, victima era decedata deja

spanzd6Soacra victimei: “Nu ştiu dacă a durat 5 minute şi mă strigă fata asta, nora mea. S-a dus să îi ceară doi cartofi, când s-a dus acolo, a găsit-o spânzurată acolo, în spatele casei.”

Vecinii sunt şocaţi de cele petrecute şi încearcă acum să-l ajute pe soţul femeii să treacă peste nenorocire.

spanzd2Vecină: ”Nu trebuia! Cică era prea bolnavă, nu mai suporta boala! Aşa spunea ea… tânără… avea un om cuminte, cumsecade foc! Îmi pare rău şi de ea, şi de el.”

Vecină: ”Să răbdăm ce ne dă Dumnezeu, aşa spune biblia.”

spanzd3Trupul fără viaţă a fost dus la serviciul de medicină legală, la Târgovişte, unde medicii vor stabili exact cauza morţii. Cazul este anchetat şi de poliţişti, dar investigatorii spun că toate probele arată că este vorba despre o sinucidere.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial