5 mai 2024
Nenorocire: Adolescentă de 16 ani, găsită fără viață după o petrecere cu prietenii săi

Nenorocire: Adolescentă de 16 ani, găsită fără viață după o petrecere cu prietenii săi

Nenorocire într-un apartament din orașul Ploiești. Adolescentă în vârstă de 16 ani a fost găsită fără viață, după o petrecere cu prietenii săi.

Mama fetei este cea care a sunat la 112 și a cerut cu disperare ajutor. La fața locului au intervenit cei de la ambulanță, dar din păcate nu au mai putut decât să constate decesul.

Acolo au ajuns și polițiștii. Aceștia au luat declarații tuturor celor prezenți la petrecere și urmează să lămurească exact în ce împrejurări a sfârșit adolescenta.

”Polițiștii din cadrul Secției nr.4 de Poliție Ploiești au fost sesizați prin apel 112, de către o femeie din municipiul Ploiești, despre faptul că fiica sa, în vârstă de 16 ani, este posibil decedată în apartament.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, din verificări stabilindu-se faptul că în cursul serii, tânăra, ar fi organizat o petrecere la locuința acesteia, împreună cu mai mulți prieteni, cu vârste cuprinse între 16 și 19 ani.

La un moment dat, minora s-a retras într-o altă cameră, iar ulterior, prietenii acesteia au constatat că este inconștientă. La fața locului, s-a deplasat un echipaj medical, care, după efectuarea manevrelor de resuscitare au constatat decesul tinerei.

La examinarea vizuală a trupului, nu au fost identificate urme vizibile de violență.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, precizează IPJ Prahova.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial