21 mai 2024
Șase tineri din Târgoviște și Ungureni, reținuți după o răfuială în trafic cu trei rivali

Șase tineri din Târgoviște și Ungureni, reținuți după o răfuială în trafic cu trei rivali

Șase tineri din Târgoviște și Ungureni au fost reținuți de polițiști după o răfuială în trafic cu trei rivali.

Anchetatorii spun că cei șase ar fi blocat mașina în care se aflau cei cu care se războiau, iar ulterior i-au luat la bătaie.

”La data de 8 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Rurală Dragomirești, în urma cercetărilor efectuate sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, au documentat activitatea infracțională a șase bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 28 de ani, din Târgoviște și Ungureni, bănuiți de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și distrugere.

În urma cercetărilor efectuate a reieșit faptul că, la data 7 mai a.c., bănuiții, în timp ce s-ar fi aflat pe drumul județean 702 B, în satul Ungureni, au blocat în trafic trei bărbați, cu vârste cuprinse între 31 și 37 de ani, care s-ar fi deplasat cu un autoturism și i-ar fi agresat fizic.

Totodată, un tânăr de 19 ani, ar fi provocat distrugeri oglinzii și portierei autoturismului în care se aflau persoanele vătămate. Pe parcursul acestei zile, cei șase vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște, pentru dispunerea unor măsuri preventive. În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, pentru dispunerea măsurilor procedurale prevăzute de lege.

Notă: Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, informează IPJ Dâmbovița.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial