17 mai 2024
Nelegiuiri care de care mai penale!

Nelegiuiri care de care mai penale!

Prevenirea şi combaterea faptelor cu violenţă, a infracţiunilor contra patrimoniului, disciplinarea conducătorilor auto….acestea sunt liniile de acţiune ale poliţiştilor dâmboviţeni care în acest week-end, au avut o prezenţă activă în stradă

În noaptea de 05/06 mai 2012, în intervalul orar 22:00-02:00, lucrătorii Poliţiei Municipiului Târgovişte au organizat o acţiune pe raza municipiului şi a comunelor arondate, pe linia prevenirii şi combaterii faptelor cu violenţă şi pentru sancţionarea abaterilor săvârşite de participanţii la trafic. Cu această ocazie, au fost oprite în trafic pentru control 50 de autovehicule, fiind verificate mai multe unităţi economice. Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 50 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 3870 lei.

• Totodată, în ziua de 05 mai 2012, lucrători din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa – Serviciul de Ordine Publică , împreună cu lucrători din cadrul Secţiei nr. 13 Poliţie Rurală Titu au organizat şi executat o acţiune pe linia respectării legislaţiei în domeniul piscicol. Cu această ocazie, a fost depistat numitul M.C., de 20 de ani, din comuna Cojasca, în timp ce comercializa cantitatea de 83 de kilograme de peşte, fără a deţine documente comerciale şi sanitar veterinare. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii prev. şi ped. de art. 64 lit. f) din O.G nr. 23/2008, întreaga cantitate de peşte fiind ridicată în vederea confiscării de medici din cadrul D.S.V Dâmboviţa.

• • Poliţiştii efectuează cercetări în cazul unui furt de apă potabilă

În ziua de 05 mai a.c., lucrătorii Poliţiei Oraşului Pucioasa au fost sesizaţi de B.M., din municipiul Bucureşti, că apometrul locuinţei pe care o deţine pe raza oraşului Pucioasa a înregistrat în mod nejustificat un consum de aproximativ 430 mc apă potabilă, în condiţiile în care în respectivul imobil nu locuieşte nimeni. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că în perioada 01.01.2012-02.05.2012, imobilul deţinut de numita B.M. nu a fost locuit iar în această perioadă numitul P.G., de 36 de ani, s-a racordat ilegal la reţeaua de distribuţie a apei potabile, consumul fiind înregistrat de apometrul numitei B.M. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt, urmând a se propune soluţie legală prin Parchet.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial