5 mai 2024
Găeşti, Fieni, Pucioasa – Alcool şi hoţie!

Găeşti, Fieni, Pucioasa – Alcool şi hoţie!

Doi conducători auto s-au ales cu dosare penale după ce au fost depistaţi în trafic de poliţişti sub influenţa băuturilor alcoolice

În seara zilei de 06 mai 2012, lucrătorii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti l-au depistat pe numitul N.I., de 31 de ani, din comuna Brezoaele , în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii Lunguleţu, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele bărbatului, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice ( OUG 195/2002 R).

• Totodată, pe strada „Republicii” din Oraşul Fieni, poliţiştii l-au depistat pe numitul B.I., de 50 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele bărbatului, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice ( OUG 195/2002 R).

Un tânăr a fost surprins în flagrant de poliţişti în timp ce sustrăgea componente de la o pompă de stropit

În ziua de 04 mai 2012, patrula de ordine publică din cadrul Poliţiei Oraşului Pucioasa, a depistat pe numitul D.N., de 15 ani, din localitate, în timp ce sustrăgea dintr-un imobil nelocuit, componente de la o pompă de stropit. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi restituit părţii vătămate. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, cercetările continuând în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a numitului D.N.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial