2 mai 2024

VIDEO! Misiunea contracronometru ce i-a salvat viaţa tinerei agăţate de balcon! Unul dintre pompieri a rămas marcat de acest caz!

sbalcon1Tanara de 27 de ani din Targoviste, care sambata a fost cat pe ce sa cada de la etajul 4 al unui bloc, a supravietuit numai datorita iubitului ei si a pompierilor care i-au sarit in ajutor.

Unul dintre salvatori este un tanar de 29 de ani, care a reusit sa o prinda pe femeie si sa o traga in casa, de pe marginea balustradei. Marcat de intamplare, spune ca nu a mai avut niciodata o asemenea misiune, desi e pompier de 8 ani. Va avertizam ca urmeaza imagini care va pot afecta emotional.

Acest salvator de la Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dambovita a fost unul dintre cei care au intervenit cu mult curaj, cand tanara de 27 de ani a fost la un pas sa se prabuseasca de la etajul 4. Misiunea lui contracronometru a facut diferenta dintre viata si moarte.

Albert Purice, ISU Dambovita: “Am ajuns la locul evenimentului, am montat perna pneumatica dupa care eu si cu un coleg am urcat la etajul unde era doamna, usa era inchisa. Am auzit un strigat de ajutor de la etajul superior, am fugit si acolo l-am gasit pe barbatul doamnei, care o tinea de mana.”

Femeia atarna de un colt al balconului, iar iubitul ei a reusit sa o prinda de mana, dar nu si sa o traga in casa. Atunci au intrat in scena cei doi pompieri. Zeci de trecatori au asistat cu sufletul la gura la misiunea de salvare si s-au rugat ca totul sa se termine cu bine.

Cu hotarare, pompierii au reusit, dupa minute de tensiune, sa o apuce cu putere pe tanara de maini si sa o traga inauntru.

Albert Purice, ISU Dambovita: “A fost o misiune care s-a terminat cu succes si am reusit sa salvam o viata.”

Victima este acum in afara oricarui pericol. Ancheta urmeaza sa stabileasca daca tanara de 27 de ani a vrut sa se sinucida sau totul nu a fost decat un accident casnic, asa cum le-a declarat femeia medicilor care i-au acordat ingrijiri. Oricum, doctorii i-au recomandat consiliere psihologica.

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial