26 aprilie 2024
Necaz mare de Rusalii pentru locatarii unui bloc din oraşul Fieni

Necaz mare de Rusalii pentru locatarii unui bloc din oraşul Fieni

fieb1Necaz mare de Rusalii pentru locatarii unui bloc din oraşul Fieni.

fieb2Un incendiu izbucnit luni într-o garsonieră de la etajul 4 a distrus câteva locuinţe. Zeci de părinţi şi copii au fost evacuaţi de urgenţă, după ce fumul gros şi înecăcios a umplut clădirea. Pompierii au reuşit să stingă focul înainte ca cineva să fie rănit, dar pagubele sunt foarte mari.

fiebNecazul a avut loc într-un bloc social din Fieni, unde locuiesc numai oameni sărmani.

fieb7Când au simţit fumul gros, oamenii, speriaţi, şi-au luat copiii şi au fugit din locuinţe. Imediat, au sunat la 112, iar la faţa locului au sosit mai multe echipaje de la pompieri. Din fericire, militarii au reuşit să stingă la timp incendiul şi au înlăturat pericolul.

fieb8Proprietarul garsonierei de unde a pornit focul era la serviciu când a primit un telefon de la o vecină, să vină urgent acasă pentru că i-a luat foc locuinţa.

Mai multe locuinţe sunt acum înnegrite de fumul care a invadat tot blocul.

fieb5Locatar: ”Am doi copii mici, unul are un an şi două luni, unul, două luni. Am ieşit repede afară, n-am ştiut ce s-a întâmplat. Pur şi simplu nu puteai să mai respiri!

fieb6După intervenţia pompierilor, garsoniera de la etajul trei, situată sub cea unde s-a produs incendiul, a fost inundată.

Locatar: ”Vă daţi seama, totul. Și haine, totul, mobila, tot, nu pot să mai aleg nimic.

fieb4Niciuna dintre locuinţe nu era asigurată. Pompierii şi poliţiştii au deschis o anchetă şi urmează să stabilească exact cauza incendiului. Din primele date, se pare că ar fi un scurtcircuit la un aparat electrocasnic.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial