27 aprilie 2024
Nea Titi Ionescu are tupeu!   Delegatul Chindiei trăieşte periculos!

Nea Titi Ionescu are tupeu! Delegatul Chindiei trăieşte periculos!

❚ După ce a greșit numărul schimbărilor la meciul de cupă de la Plopeni, Constantin Ionescu joacă periculos și murdar, încercând să arunce vina pe presă ❚ Chiar dacă pe teren s-a distrat cu Plopeni (4-1), Chindia poate fi eliminată din Cupa României din cauza neatenției bătrânului său organizator de competiții

„Ești un c…t!” Așa am fost primit ieri la stadion de Titi Ionescu, delegatul celor de la Chindia, deranjat că am abordat subiectul schimbărilor din meciul de cupă de la Plopeni, câștigat de târgovișteni cu 4-1, unde e posibil să asistăm la un dublu forfait. „Ce trebuia să mai zgândări tu rahatul? Nu știa nimeni că am făcut patru schimbări în loc de trei, așa că din cauza ta e posibil să pierdem meciul. Ce vină am eu dacă mi-au spus observatorii și arbitrii că pot face patru schimbări?”, ne-a luat tare, cu tupeu, nea Titi.

Trecând peste jignirea inițială, pe care o vom aborda sub o altă formă, Titi Ionescu joacă șmecherește, probabil din disperare. În primul rând că nu noi am făcut patru schimbări în loc de trei, cum prevede regulamentul, deci nu datorită nouă se poate pierde meciul de cupă, vina aparținându-i în totalitate lui nea Titi. În plus, delegatul Chindiei trebuia să cunoască regulamentul, singurul care stabilește regulile jocului și nu oficialii partidei sunt cei care fac legea. Dacă aceștia i-ar fi spus lui Ionescu că poate face cinci schimbări pe repriză, am fi asistat probabil la un total de zece. În concluzie, dacă se pierde meciul de la Plopeni, nu suntem de vină nici noi și nici spălătoreasa sau secretara clubului, numele celui care a greșit este Constantin Ionescu.

Silviu e negru de supărare

Foarte supărat s-a arătat și antrenorul Silviu Dumitrescu, care nici nu vrea să conceapă că echipa ar putea fi eliminată din Cupa României pentru o astfel de greșeală. „Ar fi păcat să pierdem acel meci! Trebuia să iau măsuri suplimentare și să fac numai trei schimbări. Știam că ceva nu e în regulă, dar mi s-au adus patru foi și am făcut patru schimbări, la fel cum procedase și adversarul. Nu e vina mea dacă vom pierde meciul și nici a ziariștilor. Mai multe nu vreau să spun”.

Amărăciunea antrenorului este perfect justificată, de vreme ce Chindia putea avea probleme și la meciul cu Gloria Bistrița, unde a doua ambulanță a fost trecută chiar mașina personală a lui Silviu, fără a avea atașate semnele impuse de regulament. „Nu scrie nicăieri în regulament că trebuia să avem o a doua ambulanță la stadion”, s-a apărat nea Titi, doar că mașina antrenorului, trecută în raportul de joc ca a doua ambulanță, nu a fost „dotată” corespunzător. „Nu se putea pierde meciul pentru asta. După părerea mea, de vină au fost observatorii și arbitrii partidei, care nu trebuiau să permită începerea meciului în asemenea condiții. Era simplu, delegatul lipea repede semnul de rigoare pe mașina respectivă”, sunt comentariile de specialist ale lui Severin Anghelinu.

Costin Mihai | costin.mihai@artpress.ro

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial