2 mai 2024
Ne facem bine când facem bine. Susţinem spectacolul caritabil pentru binele pacienţilor Secţiei Paliative a Spitalului Judeţean Târgovişte, pe 3 decembrie

Ne facem bine când facem bine. Susţinem spectacolul caritabil pentru binele pacienţilor Secţiei Paliative a Spitalului Judeţean Târgovişte, pe 3 decembrie

Ne facem bine când facem bine.

Susţinem spectacolul caritabil “Zorba grecul”, care va avea loc pe 3 decembrie, la ora 19, la Teatrul Tony Bulandra, pentru sprijinirea activităţii Secţiei Paliative a Spitalului Judeţean Târgovişte.

Organizatorii anunţă că toate încasările vor fi donate Secţiei Paliative din cadrul SJU Târgovişte.

Sunt opt ani de când angajaţii inimoşi ai Secţiei Paliative le alină durerile celor aflaţi în mare suferinţă.

Orice ajutor oferit secţiei va duce mai departe la funcţionarea acesteia.

Pe lângă tratamentul atât de necesar, cei internaţi aici se bucură şi de terapie pentru corp şi suflet. Empatia personalului secţiei contează extrem de mult pentru pacienţii aflaţi în stadii grave.

Medicul Carmen Marcu a reuşit să realizeze acest proiect de suflet, dar pentru continuarea lui are nevoie de sprijinul nostru, al tuturor.

Statul decontează prea puţin pentru îngrijirea bolnavilor, iar costurile cu materialele sanitare, medicamente şi produse de îngrijire sunt din ce în ce mai mari.

Vă aşteptăm în număr cât mai mare la spectacolul caritabil, din 3 decembrie, contează enorm să fim oameni pentru oameni. Să dăm dovadă, din nou, de bunătate, respect şi iubire faţă de aproapele nostru.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial