26 aprilie 2024

Natea, încrezător pentru reușita de la Campionatul Mondial de judo!

natea1Daniel Natea se află tot mai aproape de prima apariţie la un Campionat Mondial de judo-seniori. Pentru judoka de la CSA Târgovişte acest lucru se va întâmpla peste două săptămâni, când va avea loc debutul marelui turneu găzduit de localitatea Chelyabinsk.

Sportivul clubului dâmboviţean va lupta la competiţia din Rusia la categoria +100 de kilograme şi vizează o comportare cât mai reuşită. Elevul lui Iulian Crăciun îşi propune să termine în forţă ultimele două săptămâni de cantonament centralizat, din Poiana Braşov, astfel încât, să atingă cea mai bună formă la puternicul concurs de judo.

Pe final de pregătire centralizată, Natea a sugerat că aşteaptă cu nerăbdarea participarea la Mondial şi că nu se teme de duelurile pe care le va avea pe suprafaţa de tatami, atâta timp cât îi cunoaşte pe majoritatea dintre adversari. Pricipalul său obiectiv la acest turneu va fi o clasare în primele şapte locuri. Judoka sibian efectueză pregătirea centralizată din zona Braşovului sub îndrumarea antrenorului său, Iulian Crăciun şi a selecţionerului lotului naţional, Han San Ho.

„La acest Campionat Mondial aş vrea să am parte de o comportare cât mai bună şi cu ajutorul lui Dumnezeu să ajung în primii şapte. Nu îmi este teamă de adversarii pe care îi voi întâlni pentru că pe majoritatea dintre ei îi ştiu. Dacă va fi să mă clasez în primele şapte locuri, acest lucru va reprezenta pentru mine rodul muncii depus la antrenamente şi răsplata celor 14 ani de când fac judo.

Îmi doresc să fac o figură frumoasă la Chelyabinsk şi din cauza faptului că acest turneu este foarte important pentru mine. Am încredere că pot să-mi ating ţinta propusă după ce dedic multe ore pe zi antrenamentelor desfăşurate în Poiană”, a declarat Daniel Natea. Judoka de la CSA se află în momentul de faţă pe locul 15 în clasamentul mondial, cu 665 de puncte acumulate, la categoria +100 de kilograme.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial