26 aprilie 2024
Moreni – Luat la bătaie cu pumnii, picioarele și cu lăzi de bere pentru că a sărit să apere un tânăr

Moreni – Luat la bătaie cu pumnii, picioarele și cu lăzi de bere pentru că a sărit să apere un tânăr

batm9Un bărbat de 39 de ani din Moreni a fost bătut crunt de doi indivizi periculoşi, după ce a sărit în apărarea unui tânăr agresat de aceiaşi scandalagii.

batm2Martorii povestesc că suspecţii au aruncat cu lăzi de bere în victimă şi, apoi, ar fi vrut să îl înjunghie. Suspecţii sunt cercetaţi acum pentru violență şi tulburarea ordinii publice.

batmScandalul a avut loc într-un local liniştit din oraşul Moreni. Tânărul care a fost rănit povesteşte că se afla la o masă când cei doi indivizi au început din senin să îl lovească pe un alt client.

batm7Victima: “Am încercat să aplanez conflictul şi pur şi simplu am fost luat la bătaie de cei doi”
Reporter: “Cu ce v-au dat?”
Victima: “Cu o ladă de bere, cu picioarele, cu pumnii, se pare că şi cu un scaun. Unul a spart o sticlă şi a încercat să dea cu ea în mine”.

batm1Barmanul a apelat imediat numărul de urgenţă 112. În scurt timp acolo şi-au făcut apariţia echipajele de poliţie care, cu greu, i-au potolit pe scandalagii.

Mihai Iosif, barman: “S-au luat la bătaie din cauză că unul dintre agresori a lovit un bărbat care intrase în bar. Am sunat la poliţie, conflictul s-a aplanat afară, poliţia i-a despărţit”.

batm5Bărbatul rănit a avut nevoie de ajutorul medicilor.

Ioan Hermenean, medic specialist chirurgie-Spitalul Moreni: “A fost adus de către organele de poliţie cu un traumatism facial prin agresiune: plăgi, escoriaţii multiple”

batm4Victima a depus plângere împotriva celor doi agresori, de 23 şi 29 de ani. Localnicii spun că indivizii sunt temuţi în oraş, pentru că au fost implicaţi în mai multe fapte cu violenţă.

batm8Cei doi indivizi au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore. Ei sunt acuzaţi de lovire sau alte violente şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Magistraţii au decis că unul dintre ei să fie arestat preventiv pentru următoarele 30 de zile, iar celălalt să fie cercetat sub control judiciar.

batm3sursa – Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial