4 mai 2024
Exclusiv! Şoferul ăsta sigur ascundea ceva! A făcut maşina ZOB şi a fugit de la locul accidentului!

Exclusiv! Şoferul ăsta sigur ascundea ceva! A făcut maşina ZOB şi a fugit de la locul accidentului!

Un sofer din Dambovita a creat panica, seara trecuta, pe drumul ce leaga Targoviste de Ploiesti. Masina pe care o conducea s-a facut zob dupa ce s-a rasturnat de mai multe ori si a aterizat in sant, cu rotile-n sus, rupand si un gard.

Localnicii povestesc ca au iesit speriati din case si s-au inchinat cand au vazut ca soferul abia iesea din autoturismul avariat dupa care a dat bir cu fugitii.

Veniti la fata locului, apropiatii automobilistului au fost cat pe ce sa sara la bataie cu unii dintre martori…

Accidentul a avut loc in centrul localitatii Razvad. Localnicii au sunat la 112 dupa ce au vazut masina transformata in morman de fiare, mai ales ca soferul a fugit de acolo, dandu-le de banuit ca are ceva de ascuns.

“Soferul a fugit. Si au venit acum niste baieti cu scandal ca e masina lui ala, ca e nu stiu ce…”, ne-a declarat Ion Duta.

Satenii povestesc ca au tras o spaima sora cu moartea cand au auzit busitura din drum si au iesit intr-un suflet sa vada ce s-a intamplat.

“Ne-am speriat rau de tot, mai avea oleaca si intra in curte. Soferul? Nu stim de el, e fugit pe drum pe aici. Da, e fugit”, ne-a povestit doamna Niculina.

“Masina in gard si proprietarul a iesit din masina si era speriat, jupuit la nas, a stat de vorba, a zis ca da un telefon si a fugit pe ulicioara aici. De ce credeti ca a fugit? Cred ca era beat sau masina furata ca altceva de ce sa fuga?!”, spunea Vasile.

“Am zis ca e cutremur, s-a busit si am zis ca explodeaza gazele, iesea fum, l-am vazut putin si a fugit”, ne-a marturisit Anca Duta.

Inainte sa aterizeze in sant masina a deteriorat si gardul unei locuinte. Cand a iesit la poarta proprietarul a vazut autoturismul fumegand si soferul luand-o la sanatoasa

“Doua busituri puternice, am crezut ca e o explozie ceva. V-ati speriat? Normal, sigur ca da”, ne-a marturisit Ion Gropescu.

Cel mai probabil, spun oamenii legii, barbatul aflat la volan sofa cu viteza foarte mare. N-a mai stapanit volanul si la un moment dat s-a rasturnat in sant. Ranit, a iesit de acolo si a fugit pana cand anchetatorii au iesit la fata locului. Sunt doua ipoteze-ori era baut, ori nu avea permis de conducere.

“O echipa de cercetare s-a deplasat la fata locului pentru a stabili imprejurarile evenimentului. Politistii efetueaza verificari in vederea identificarii autorului si tragerii la raspundere penala a acestuia”, ne-a precizat subinspectorul Alexandra Niculae, purtatorul de cuvant al IPJ Dambovita.

Daca va fi gasit vinovat, barbatul va fi tras la raspundere pentru fuga de la locul accidentului si distrugere. Ramane de stabilit daca avea dreptul sa conduca si daca a consumat alcool inainte sa se urce la volan, fapte pentru care risca pedeapsa cu inschisoarea.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial