26 aprilie 2024

Moreni – Obiective realizate prin Compania Națională de Investiții

pmoreniComunicat de presă

 La invitația primarului municipiului Moreni, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, a efectuat sâmbătă, 7 noiembrie 2015, o vizită în teren la principalele obiective de investiții derulate din fonduri guvernamentale (OG 28/2013, Compania Națională de Investiții), asocieri ale CJD cu Consiliul Local, precum și din fonduri de la bugetul local.

Vizita a inclus și o analiză a lucrărilor de asfaltare de pe DJ 720 și din mai multe cartiere ale municipiului Moreni, precum și a lucrărilor ce se derulează la sălile de sport ce aparțin Liceului Tehnologic Petrol și Școlii Gimnaziale nr. 1.

Modernizarea sălii de sport cu 300 de locuri la Liceul Tehnologic Petrol Moreni”, al cărui beneficiar este Unitatea Administrativ -Teritorială Moreni are o valoare totală de 4.851.745.24 lei și vizează îmbunătățirea calității procesului educațional și creșterea gradului de confort pentru cei 750 de elevi care învață în această unitate de învățământ. Lucrările la sala de sport de la Școala Gimnazială nr. 1 sunt finanțate prin Compania Națională de Investiții și au o valoare de 2.563.352 lei. Investiția are o capacitate de 102 locuri.

Un alt proiect analizat este cel pe care municipalitatea morenară îl derulează împreună cu Compania de Apă Târgoviște – Dâmbovița – reabilitarea şi modernizarea stației de epurare, investiție realizată în cadrul POS Mediu I.

De asemenea, șeful administrației județene, Adrian Țuțuianu, a efectuat o vizită și la Parcul Industrial Moreni, alături de primarul Municipiului Moreni, Constantin Dinu și directorul parcului, Mihai Petrescu, prilej cu care au analizat perspectivele de dezvoltare ca urmare a aprobării de către Consiliul Local Moreni a majorării capitalului social a SC Parc Industrial Moreni SA cu aport în natură, respectiv aproximativ 20 de hectare de teren.

La toate obiectivele de investiții Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, a purtat discuții cu constructorii și a dialogat cu cetățenii municipiului Moreni, aceștia apreciind eforturile administrației județene și locale privind transformările substanțiale de dezvoltare a orașului.

Biroul de presă al Consiliului Județean Dâmbovița

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial