28 aprilie 2024
Deputatul Daniel Blaga: ”Șefii mici sunt de vină. Ăia mari nici nu se văd. De mari ce sunt ”

Deputatul Daniel Blaga: ”Șefii mici sunt de vină. Ăia mari nici nu se văd. De mari ce sunt ”

”Premierul Marcel Ciolacu taie în carne vie după scandalul azilelor groazei. Declarativ. Ne-a spus cât de ticăloși sunt cei care au permis așa ceva, că așa nu se mai poate, că vai și vai, dar ce să vezi? Când e să ia măsuri, vinovații, ăia arătați cu degetul, demișii sunt doar cei cu funcții dintre cele mai mici.

Marcel nu pomenește nimic de ministra Firea, de consiliera sa, de sora ministrei, de ministrul Muncii ori de cel al Sănătății, adică fix de responsabilii morali sau direcți ai situațiilor din azilele unde bunicii erau chinuiți pe banii și cu complicitatea statului.

Ca de obicei, jurnaliștii onești sunt cei care au făcut, și de data asta, ce trebuia să fi făcut angajații statului. Au săpat, au aflat și au dovedit ce funcționarii statului păreau a fi orbi să nu fi văzut, ori surzi să nu fi auzit ce povesteau oamenii care locuiau în vecinătatea azilelor – ororile pe care bieții pensionari le trăiau zi de zi acolo.

Marcele, ia deciziile corecte, Firea, Budăi și Rafila trebuie să răspundă și să plece acasă!

Gândește-te la mama sau la bunica ta, puteau fi în locul celor chinuiți. Cum ai fi procedat atunci?”, se întreabă deputatul Daniel Blaga, președintele USR Dâmbovița.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial