4 mai 2024
MONSTRU, NU TATĂ! Un individ din Hulubeşti şi-a bătut cu sălbăticie fiica de 11 ani, învineţind-o din cap până-n picioare! CU FURTUNUL! VIDEO IMPRESIONANT!

MONSTRU, NU TATĂ! Un individ din Hulubeşti şi-a bătut cu sălbăticie fiica de 11 ani, învineţind-o din cap până-n picioare! CU FURTUNUL! VIDEO IMPRESIONANT!

Cruzime fara margini in localitatea Hulubesti!

O fata de 11 ani a ajuns in stare grava la spital dupa ce a fost batuta cu salbaticie de tatal ei.

Copila a fost lovita din cap pana-n picioare cu furtunul de parintele ei din cauza ca n-ar fi fost ascultatoare.

Medicii s-au ingrozit cand au vazut-o cu vanatai pe maini, pe spate si pe picioare si au alertat atat protectia copilului cat si politistii.

Agresorul a fost retinut si risca sa ajunga la inchisoare pentru rele tratamente aplicate fiicei lui, pe care o sechestra in casa si o abuza fizic zile in sir.

“V-a suparat in asa hal? Da. Ce v-a facut? Multe. A batut pe cei mici, a facut alte alea. S-a mai dus la vecini si a mai luat niste jucarii… Credeti ca ati facut bine ca ati batut-o in asa hal? N-am facut bine, da… Cu ce ati lovit-o? Cu un furtun”, a declarat pentru MariusBUGA.ro Stelian Enache, tatal copilei.

Barbatul are 32 de ani si are trei copii, de 6, 7 si 11 ani. Nimeni nu-si imagina ce orori se petreceau in casa lui.

“Se constata ca ea a fost batuta cu un furtun si are leziuni pe intreg corpul. Maini, picioare, abdomen, spate, pe cap, peste tot a fost lovita”, ne-a precizat dr.Elena Olaru, managerul Spitalului Gaesti.

“Cu furtunul i-a dat! Din ce imi zicea, d-aia ii dadea si mai tare! Sunteti batuta si dvs? Da, mi-a dat si mie cu furtunul, si mie si ceilalti doi copilasi, da. Si ei sunt batuti? Da!”, ne-a marturist Paula Enache, sotia agresorului.

Politistii l-au dus pe tatal agresor la Parchet, iar de aici in fata judecatorilor.

“Impotriva suspectului s-a intocmit dosar penal. Se efectueaza cercetari pentru infractiunea de lipsire de libertate si loviri sau alte violente”, ne-a mentionat comisarul sef Alexandru Iorga, seful Politiei Gaesti.

Barbatul a fost retinut pentru 29 de zile, dar ar putea sa-si petreaca urmatorii ani in inchisoare daca magistratii il vor gasi vinovat de maltratarea si sechestrarea fiicei sale.

Fetita va mai ramane internata o buna perioada de timp la spitalul din Gaesti, unde medicii ii vor vindeca ranile.

Cu greu insa ii vor fi vindecate traumele din suflet pentru care ca avea nevoie de o lunga perioada de consiliere psihologica.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial