23 aprilie 2024
Momente emoționante în familia primarului Grigore Gheorghe. ”O zi binecuvântată! Nepoțica mea Otilia Ioana a fost creștinată!”

Momente emoționante în familia primarului Grigore Gheorghe. ”O zi binecuvântată! Nepoțica mea Otilia Ioana a fost creștinată!”

Momente emoționante în familia primarului oraşului Găeşti, Grigore Gheorghe. Otilia Ioana, fiica cea mică a Mădălinei și a lui Vlad Drugă, a fost creștinată, în cadrul unei ceremonii  desfășurate la Mănăstirea Cobia. La petrecerea de la Varuna Parc, câteva sute de invitați s-au bucurat, împreună cu tinerii părinți, de o petrecere deosebită.

Otilia Ioana este cea de-a doua nepoată a primarului Grigore Gheorghe. A venit pe lume pe 10 septembrie, iar atunci, edilul scria, pe pagina sa de Facebook: ”De astăzi sunt mai bogat! Dumnezeu mi-a dăruit a doua nepoțică. Bine ai venit în inimile și viața noastră, Otilia!”.

Mădălina și Vlad Drugă formează o familie foarte frumoasă. Ea este antreprenor și deține cunoscuta cofetărie artizanală Laboratorul de Bucurii, în Găești, care se află în topul preferințelor găeștenilor. De asemenea, este consultant în somnul bebelușilor la Nani, Nani by Ioana Stănescu. Vlad Drugă este comisarul șef al Gărzii de Mediu Dâmbovița și un tânăr politician de perspectivă. Mai au împreună o fetiță de doi ani, Ilinca.

Primarul Grigore Gheorghe a împărtășit cu găeștenii momentul deosebit din familia sa: ”O zi binecuvântată! Nepoțica mea Otilia Ioana a fost creștinată!”, adăugând și o fotografie de la eveniment. Postarea a strâns foarte multe reacții și comentarii din partea prietenilor săi virtuali.

sursa – Cronica de Găeşti

foto Dumbravă

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial