5 mai 2024
Ajutorul şefului de post de la Dragomireşti, ACCIDENT SPECTACULOS la intrare în Cobia!

Ajutorul şefului de post de la Dragomireşti, ACCIDENT SPECTACULOS la intrare în Cobia!

pcobi2Noaptea s-a terminat la spital pentru ajutorul sefului de post de la Dragomiresti. In drum spre casa, tanarul de 23 de ani a pierdut controlul masinii si a intrat intr-un cap de pod, la intrare in Cobia.

Din cauza impactului autoturismul a fost azvarlit in portile unei case.

pcobi4Victima a ajuns la spital cu rani grave.

pcobiTarziu in noapte, tanarul megrea cu masina personala spre casa, cand la un moment dat spune el, i-a aparut in fata un …obstacol.

pcobi3Politistul le-a povestit colegilor sai ca i-a aparut un caine in fata. A tras brusc de volan si atunci s-a dat peste cap. Dupa ce a izbit capul de pod, masina a aterizat in portile unei case pe care, din cauza impactului puternic le-a daramat.

Ion Tudorache, proprietarul casei: “Eram in casa si am auzit o bubuitura. Fata m-a strigat, tata, tata, e un accident la noi la poarta”.

Oamenii au sunat imediat la 112. La fata locului a ajuns si un echipaj de la descarcerare care l-a scos pe sofer.

pcobi1Eugen Dragomiresc, asistent medical Ambulanţa Găeşti: “A fost incarcerat. Traumatism la genunchiul stang, traumatism toracic. Oricum, a scapat bine fata de cum era rasturnat si cum arata masina”.

pcobi5Tanarului i-au fost luate probe de sange pentru a se stabili daca a consumat sau nu alcool. Colegii lui au deschis un dosar penal de vatamare corporala.

sursa – Ştirile ProTV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial