24 martie 2023
Modernizarea la 4 benzi a DN7, Bâldana-Titu: “În următoarele 6 luni, proiectarea, urmând ca ofertantul să execute lucrările în 20 de luni”

Modernizarea la 4 benzi a DN7, Bâldana-Titu: “În următoarele 6 luni, proiectarea, urmând ca ofertantul să execute lucrările în 20 de luni”

COMUNICAT DE PRESĂ

Proiectul de modernizare la 4 benzi a DN7 Bâldana-Titu

a intrat în linie dreaptă!

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a participat astăzi, 15 martie 2022, la sediul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA (CNAIR), alături de Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, la semnarea a contractului „Proiectare și execuție lărgire la 4 benzi a DN7 Bâldana-Titu, km 30+950 – km 52+350”.

Valoarea contractului de lucrări este de 242.358.973,61 lei.

Drumul Național 7 face legătura între municipiile București și Pitești. În lungime de 21,4 km, traseul vizează teritoriul administrativ al localităților Tărtășești (satul Bâldana), Slobozia Moară, Lungulețu și Titu (satul Sălcuța).

Prin realizarea acestei investiții, se vor materializa mai multe obiective care, cumulate, vor duce la creșterea calității vieții dâmbovițenilor care locuiesc de-a lungul sectorului de drum vizat de proiect, dar și a confortului și siguranței tuturor participanților la trafic, care tranzitează zona respectivă, prin fluidizarea circulației. Evenimentul de astăzi reprezintă o etapă importantă în dezvoltarea județului Dâmbovița prin lansarea de noi oportunități mediului privat.

Astfel, în următoarele 6 luni, se va efectua proiectarea, urmând ca ofertantul să execute lucrările în termen de 20 de luni.

Compartimentul Imagine, Relații Externe – Consiliul Județean Dâmbovița

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial