2 mai 2024
Deputatul Daniel Blaga semnalează – ”Heleșteu construit ilegal pe domeniul public și pe terenurile oamenilor, la Comișani?”

Deputatul Daniel Blaga semnalează – ”Heleșteu construit ilegal pe domeniul public și pe terenurile oamenilor, la Comișani?”

”Comișani – Heleșteu construit ilegal pe domeniul public și pe terenurile oamenilor?

Mai mulți oameni din comuna Comișani mi-au povestit revoltați despre o situație cu multe semne de întrebare. De ceva timp, la marginea localității lor s-a construit un heleșteu care nu ar respecta legea.

Cei care reclamă spun că heleșteul ar aparține unor apropiați ai primarului comunei Comișani, domnul Ion Bătrânu. Aceștia ar fi amenajat heleșteul cu pricina încălcând proprietățile învecinate.

Nu vorbim despre o palmă de pământ, ci despre aproximatv 5000 de metri pătrați pe care s-ar fi dus ilegal lucrarea respectivă, se plang reclamanții.

Afectați sunt mai mulți proprietari de teren, dar și instituții ale statului.

Mai mult, din cauza heleșteului, unul dintre proprietarii de acolo nu ar mai avea acces la terenul său după ce drumul ar fi intrat tot în zona heleșteului.

Oamenii mai reclamă că acolo s-ar fi astupat și astfel modificat cursul unui pârâu, iar astfel terenurile învecinate au fost inundate.

Evident, am cerut explicații autorităților care verifică toate aceste nereguli sesizate și aștept răspunsuri.

Suntem convinși că dacă spusele oamenilor se adeveresc, primarul Ion Bătrânu va lua urgent toate măsurile ce se impun pentru a remedia situația și să limpezească rapid apele tulburi din heleșteul nou construit, indiferent pe numele cui se află”, a semnalat deputatul Daniel Blaga, președintele USR Dâmbovița.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial