28 aprilie 2024
Ministrul Economiei, Claudiu Năsui, vizită de lucru în Dâmboviţa

Ministrul Economiei, Claudiu Năsui, vizită de lucru în Dâmboviţa

“Am fost într-o vizită de lucru la fabricile din subordinea ministerului economiei, din județul Dâmbovița. Dar despre ele, vorbim cu altă ocazie.

În drum prin județ, am înțeles că o fabrică de lângă Târgoviște chemase medici să își vaccineze personalul.

Mi s-a părut o atitudine foarte bună, și, mai ales binevenită în contextul în care toți ne luptăm să ajungem la normalitate. Așa că ne-am abătut un pic drumul pe la ei.

Nu-i fac reclamă, deși ar merita cu prisosință, pentru că este tot ce e mai frumos în economia românească: o firmă de succes autentic privată (adică fără contracte/legături cu statul). Cromează țevi. Este unul dintre cei mai mari angajatori din Dâmbovița. Are o cifră de afaceri de vreo 300 de milioane de lei. Și exportă 95% din producție mergând la târguri internaționale pe banii lor (nu ai contribuabilului). O să-i zic numele, pentru că este un exemplu pentru cum ar trebui să fie economia țării noastre. Fabrica se numește Nimet și le doresc cu mare căldură succes și creștere.

Genul acesta de oameni sunt cei care țin din taxele lor toate rentele pe care le plătește statul român (de la subvenții pentru grupuri de interese, la pensii speciale pentru știți voi cine). Ei ne arată că România poate fi și modernă, și onestă și câștigătoare. Nu au timp de conspirații sau de jocuri politice.

Proprietarul Nimet a făcut un efort să cheme medici dislocați de DSU la sediul firmei să îi vaccineze angajații. O firmă care ține la angajații ei ține și ține la sănătatea lor. Numai vaccinați putem reveni la normalitate”, a precizat Claudiu Năsui, ministrul Economiei.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial