18 aprilie 2024
MEDIALIAŢI! Sportivii Clubului Rizea Wushu, bogaţi în medalii

MEDIALIAŢI! Sportivii Clubului Rizea Wushu, bogaţi în medalii

Membrii Clubului Sportiv Rizea Wushu castiga noi medalii! Sportivii au participat la Campionatul National de Wushu Kung-fu pe sistem light – contact.

Cei 23 de sportivi, majoritatea incepatori (4-5 luni de practica), cu varste intre 6 si 12 ani, au demonstrat ca stiu ce inseamna competitia. “Am fost felicitati la sfarsitul competitiei de vice-presedintele federatiei, domnul Ion Benea”, ne-a marturisit maestrul Titi Rizea.

Din pacate, nici de aceasta data clubul nu a fost sprijinit financiar de nimeni. Singurii sponsori ai acestor copii deosebiti au fost parintii lor.

“Le multumesc din suflet si va spun sincer ca este al 7-lea an consecutiv cand mergem pe banii nostri si am reprezentat Targovistea, dar mai ales judetul Dambovita cu fruntea sus. An de an facem peformanta si an de an apar noi campioni. De fiecare data Clubul Sportiv Rizea Wushu culege roadele muncii lor, a copiilor care se implica si a parintilor care ii sprijina din tot sufletul, iar eu ca antrenor – profesor imi dau silinta sa fac din ei cei mai buni sportivi!”, ne-a mai marturisit antrenorul Titi Rizea.

Evenimentul a fost cu atat mai important cu cat aici au participat peste 26 cluburi din tara. De la aceasta competitie se va face lotul national ce va participa la campionatul european de wushu kung-fu pe sistem light – contact, campionat ce se va desfasura in Bucuresti, la Sala polivalenta.

Cei 23 de sportivi sunt:

1) MIHAILA ADELIN AUR JUNIORI

2) MATEI CORNEL ARGINT JUNIORI

3) SANDU LEONARD ARGINT COPII

4) SORESCU IONUT BRONZ SENIORI

5) DESPA LAURENTIU BRONZ SENIORI

6) MATEI ANAMARIA BRONZ JUNIORI

7) OPREA ALBERTO BRONZ COPII

8) BEJU RAUL BRONZ COPII

9) GAGIU DARIA BRONZ COPII

10) TOMA IONUT BRONZ JUNIORI

11) VOICU EDUARD BRONZ JUNIORI

12) PENCEA ALEXANDRA BRONZ COPII

Ceilalti sportivi au facut o figura frumoasa dar nu au avut sansa sa mearga mai departe:

13) BARBU ALEXANDRU COPII

14) MARIN MATEI COPII

15) MARIN ANDREI COPII

16) BICA ADRIAN COPII

17) SERBAN NICOLAS COPII

18) VESELINA RAZVAN SENIORI

19) JOITARU THEODOR SENIORI

20) VLAD ALEXANDRU SENIORI

21) COMAN ALEXANDRU SENIORI

22) PRISICEANU MARIUS SENIORI

23) TOMESCU LUCIAN SENIORI

“Mentionez faptul ca sunt subofiter in Jandarmeria Romana si multumesc pe aceasta cale Inspectorului Sef Gavrila Costel si domnului Colonel Sirbu Gheorghe care sunt alaturi de mine si ma sprijina de fiecare data pentru a avea rezultate din ce in ce mai bune. Tot pe aceasta cale iti multumesc si tie, Marius Buga, deoarece esti alaturi de un club sportiv mic, dar cu rezultate mari!”, cu respect deosebit, Profesor Rizea Constantin.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial