25 aprilie 2024
Moreni – Ambasadorul de tineret, la Schimbul bilateral

Moreni – Ambasadorul de tineret, la Schimbul bilateral

Vineri, 22 februarie 2013, au fost publicate Listele privind validarea punctajelor şi a tinerilor din Moreni şi Torres Novas care au fost selectaţi pentru participarea la Schimbul bilateral de tineri care se va desfăşura în Municipiul Moreni în perioada 25.04.2013 – 11.05.2013. Acest schimb bilateral se va desfăşura în cadrul proiectului ,,AMBASADORUL DE TINERET”, finanţat de Comisia Europeană prin Programul Tineret în Acţiune şi Agenţia Naţională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educaţiei şi Formării Profesionale.

Luni, 25 februarie 2013, în Sala de Festivităţi a Primăriei Municipiului Moreni, a avut loc întâlnirea tuturor tinerilor din Moreni care au aplicat în cadrul acestei selecţii. Pe lângă cei 12 tineri care au fost selectaţi pentru participarea la schimbul bilateral, toţi ceilalţi aplicanţi vor fi implicaţi activ în perioada schimbului de tineri întrucât prin cererea de finanţarea au fost incluse şi activităţi de voluntariat. Cu alte cuvinte, tinerii care nu au fost selectaţi, în măsura în care îşi doresc acest lucru, vor activa ca voluntari la unele dintre activităţile incluse în agenda zilnică a schimbului de tineri. De aceea, am avut de la bun început ca slogan al acestui proiect ,,O 9 şansă pentru fiecare!”.

Tinerilor selectaţi li s-au prezentat primele activităţi premergătoare care trebuie întreprinse alături de ceilalţi 12 tineri din Torres Novas şi au fost întocmite formalităţile necesare. De asemenea, au fost prezentate modalităţile de realizare a acestora precum şi paşii pe care trebuie să-i parcurgem împreună cu partenerul portughez până la momentul desfăşurării activităţii principale a proiectului: schimbul bilateral de tineri.

Le mulţumim tuturor tinerilor care au aplicat în cadrul acestei selecţii şi alături de tinerii selectaţi şi de echipa de implementare a proiectului să dovedim că vocea tinerilor este întotdeauna foarte importantă! Şi că întotdeauna putem dovedi că de viitorul tinerilor depinde viitorul tuturor, viitorul nostru comun din Uniunea Europeană!

Tinerii selectaţi (conform distribuţiei pe categorii de vârstă):

a) 13 – 14 ani:

Chiriţoiu Marius Andrei Oprea Giorgiana Inês Godinho da Gama

b) 15 – 17 ani:

Ricardo Vladimiro Alves Henriques Afonso Pereira Borga Nathália Isabela Pereira Bernardes Eliana Raquel Rodrigues Lopes Stroe Andreea Spirea Teodor Ioan Biriş Lorena Dragomir Nicoleta Iustina Ivan Andrei Daniel Oană Amelia Ioana Păunescu Andreea Iulia Cîşu Gabriel Laurenţiu

c) 18 – 25 ani:

Manea Carmen Andreea Paraschiv Daniel Ilpo Anton Lalli Tiago José Gabriel Garcia Silva Daniela Filipa Pereira Brites Alexandre Miguel Beto Oliveira Alexandra Filipa Gorjão Matos Ana Teresa Ferreira Cadete Susana Brito

Manager proiect,

Adrian Stângă

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial