27 aprilie 2024
Marius Caraveţeanu, liderul PNL Dâmboviţa: “Îmi doresc să devenim un partid care să însemne mai mult pe scena politică naţională”

Marius Caraveţeanu, liderul PNL Dâmboviţa: “Îmi doresc să devenim un partid care să însemne mai mult pe scena politică naţională”

turcan+carav„Este un moment istoric, 142 de ani este o vârstă cu care puţine partide se pot mândri. Partidul Naţional Liberal îşi sărbătoreşte ziua de naştere, după ce în urmă cu 142 de ani o mână de fruntaşi de la diverse formaţiuni politice au hotărât împreună ca Partidul Naţional Liberal să ia naştere.

Am participat la evenimentele de la Florica, dar am organizat şi noi o Serată liberală la Târgovişte, unde au avut loc discuţii liberale presărate cu câteva momente artistice. Aceştia au fost şi primii paşi pentru o înfrăţire cu Organizaţia Argeş, care ne dorim să fie de lungă durată şi să fie strânsă, astfel încât Partidul Naţional Liberal, la nivel naţional, să capete o mai mare importanţă.

Îmi doresc ca şi alţi colegi să procedeze la fel, astfel încât, pas cu pas, să devenim un partid care să însemne mai mult pe scena politică naţională”, a declarat preşedintele PNL Dâmboviţa, Marius Caraveţeanu.

„M-am bucurat să avem în jurul nostru foarte mulţi liberali, veterani, seniori cu experienţă, oameni care gândesc şi iubesc în spirit liberal. Un moment de asemenea sărbătoare pentru Partidul Naţional Liberal trebuie celebrat în fiecare zi pentru că este un moment în care preţuim valorile, dar preţuim şi performanţa, rezultatele concrete ale unei activităţi politice pe care înaintaşii noştri au avut-o în interes public.

Mi-aş dori ca viitorul Partidului Naţional Liberal să se poată mândri cu atâtea rezultate în folosul oamenilor precum astăzi noi apreciem rezultatele şi performanţa înaintaşilor noştri. PNL este un partid puternic pe partea dreaptă a politicii româneşti, însă Partidul Naţional Liberal trebuie să ajungă partidul în care să se regăsească toţi oamenii optimişti, curajoşi, curaţi, muncitori din această ţară.

Aş dori ca PNL să se consolideze în timp ca principala alternativă la PSD pentru că PNL este un partid deopotrivă cu valori, cu principii sănătoase, dar şi cu foarte mulţi oameni de calitate. Trebuie doar ca forţele bune să se unească”, a declarat Raluca Turcan, preşedinte interimar PNL.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial