7 mai 2024
Mărceşti – A plecat să culeagă ciuperici, dar s-a rătăcit în pădure!

Mărceşti – A plecat să culeagă ciuperici, dar s-a rătăcit în pădure!

disparuta-mO femeie din comuna Mărcești care plecase în pădure să culeagă ciuperci s-a rătăcit și a fost găsită de jandarmi.

Sâmbătă, 04 iunie a.c., în jurul orei 15.30, în urma unui apel telefonic prin S.N.U.A.U. “112”, un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița a plecat în căutarea unei femei care se rătăcise în zona împădurită dintre localitățile Mărcești – Rățoaia.

Tânăra, în vârstă de 28 de ani, plecase în pădure să culeagă ciuperci și, la un moment dat, și-a dat seama că s-a rătăcit.

În aceste condiții, cea în cauză a apelat Sistemul Național Unic al Apelurilor de Urgență “112”, iar un echipaj de jandarmi împreună cu paznicul de vânătoare au plecat imediat în căutarea acesteia.

În urma acțiunii de căutare, tânăra înfrigurată și puțin speriată a fost găsită de jandarmi în pădurea din apropierea localității Rățoaia și a fost condusă la domiciliu, în prezent fiind în afara oricărui pericol.

Acțiunea de căutare s-a încheiat în jurul orei 19.00.

***

Persoanele aflate în dificultate pot apela cu încredere numărul unic de urgenţă 112” pentru a solicita sprijinul imediat al jandarmilor.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

AL I.J.J. DÂMBOVIŢA

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial