29 martie 2024
Dâmboviţa – Cioban în suferinţă, sprijinit de jandarmii montani

Dâmboviţa – Cioban în suferinţă, sprijinit de jandarmii montani

Un lucrător de la o stână din Platoul Montan Bucegi a fost ajutat de jandarmii montani.

Ca urmare a primirii unui apel telefonic prin S.N.U.A.U. “112”, un echipaj din cadrul Postului de Jandarmi Ordine Publică Montan Peştera, împreună cu un lucrător din cadrul Serviciului Public Judeţean Salvamont Dâmboviţa, a intervenit în zona Peştera din Masivul Montan Bucegi pentru sprijinirea unei persoane de sex masculin, ce acuza probleme medicale. Bărbatul, în vârstă de aproximativ 67 ani, este lucrător la o stână din Muntele Doamnele.

Împreună cu lucrătorul Serviciului Public Judeţean Salvamont Dâmboviţa, jandarmii montani au intervenit imediat, au acordat primul ajutor celui în cauză şi l-au transportat cu autovehiculul de serviciu în punctul Zănoaga, de unde a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte, în prezent fiind în afara oricărui pericol.

Persoanele aflaţe în dificultate în zona Platoului Montan Bucegi pot apela cu încredere numărul de telefon 0749034639 sau numărul unic de urgenţă “112” pentru a obţine sprijinul imediat al jandarmilor montani.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL AL IJJ DÂMBOVIŢA

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial