26 aprilie 2024
Mama şi fiica vitregă acuză că au fost VIOLATE! Presupuşii violatori: “E viol pe dracu’!”

Mama şi fiica vitregă acuză că au fost VIOLATE! Presupuşii violatori: “E viol pe dracu’!”

violcm2Acuzatii grave, la Corbii Mari! O femeie, de 37 de ani si fiica ei vitrega, de 16 ani, sustin ca ar fi fost violate de doi tineri, unul angajat in cadrul armatei.

Cele doua povestesc ca ar fi fost ademenite in locuinta unuia dintre ei, iar acolo s-ar fi petrecut violul.

Au reclamat insa totul abia dupa doua saptamani, cand sotul femeii, intors de la munca, a aflat de grozavie si le-a pus sa reclame totul la politie.

Cei aratati cu degetul se apara si spun ca violul este doar in imaginatia celor doua, care in realitate ar fi mers cu ei de buna voie si s-ar fi distrat pe cinste…

“Am fost violata. Si eu si fata. M-a trantit, m-a chinuit, pe fata a pus-o, a obligat-o sa ma dezbrace. M-a trantit in pat, din pat m-a trantit pe jos”, se plange Liliana Stoian.

“A spus ca ne omoara  daca facem vreun pas,  daca spunem la cineva. Noi am tacut din gura si cand a venit tati acasa, i-am spus”, sustine cu tarie si minora.

violcm1“A zis ca ea a vrut. Zic, nu cred! Asa au zis ei. Fapta si-au recunoscut-o, de amandoi, alalaltul ca a stat cateva secunde, ca el s-a smotocit si n-a vrut ea, dar a apucat sa faca si la urma a luat-o el, care e insarcinata fata si a chinuit-o cam un sfert de ora, 20 de minute si a stat cu ea”, ne-a povestit Petre Tudorache, tatal adolescentei.

Suspectii au recunoscut in fata anchetatorilor ca au intretinut relatii sexuale cu cele doua, dar in nici un caz prin violenta si nici prin amenintari.

violcm“A fost viol, ati tras de mama si de fata? A fost viol pe dracu! N-a fost nici un viol. N-a fost viol, dupa trei saptamani sau o luna dvs numiti viol?!”, declara unul dintre cei cercetati.

Cazul a ajuns in atentia politistilor damboviteni. Oamenii legii au deschis dosar penal pentru viol.

In urma probelor insa  ramane de stabilit daca cei doi suspecti se fac, sau nu, vinovati

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial