7 mai 2024
Imagini ŞOCANTE, la Butimanu! Dispărut de trei luni, găsit FĂRĂ VIAŢĂ, pe câmp!

Imagini ŞOCANTE, la Butimanu! Dispărut de trei luni, găsit FĂRĂ VIAŢĂ, pe câmp!

mortbu2Descoperire sinistra, la Butimanu! Un barbat, de 40 de ani,  disparut in luna ianuarie, a fost gasit mort pe un camp, la cativa kilometri de casa.

Rudele cred ca omul si-a gasit sfarsitul inghetat, acoperit de nameti. Isi pierduse urma chiar inainte de caderile abundente de zapada, iar de atunci nu l-au mai gasit.

mortbu4Anchetatorii urmeaza sa elucideze imprejurarile in care a sfarsit…

Doi barbati plecati la pescuit au dat peste imaginea de groaza.

“Ma duceam la peste cu un baiat si pe drum, pe dunga asta aici am vazut o mogaldeata, zic – asta e baiatul ala dat disparut, Nelu, era si prieten cu mine. M-am dus pana acolo, el e”, ne-a declarat Marin Stan, martor.

mortbu3“Ne-am si speriat cand l-am vazut. Sa vezi un om mort pe camp, ti-e frica. Plin de vanatai, cum e? E negru, negru!”, sustine Ion Constantin.

Barbatul era disparut din 22 ianuarie. Plecase dintr-un sat invecinat spre casa, dar n-a mai aparut. Il asteptau acasa sotia si cele doua fete, de 7 si 10 ani.

mortbuIngrijorate, rudele au anuntat autoritatile si l-au cautat zile in sir. Fara succes insa.

“A plecat si uitati unde a ajuns! De cat timp era disparut? De 7 saptamani. L-ati cautat? Pai, l-am cautat. Nici un semn”, ne-a povestit Maria Magdalena Badea, sotia victimei.

mortbu1“Nu mai pot, nu mai pot de baiat! Stiam ca de atata timp mi-e baiatul disparut, l-am cautat, nu l-am gasit, nu l-am gasit, aoleu…”, plangea Florica Badea, mama victimei.

“Politistii efectueaza cercetari in vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor si imprejurarilor in care a intervenit decesul barbatului”, ne-a precizat subinspectorul Alexandra Niculae, purtatorul de cuvant al Politiei Dambovita.

Legistii vor fi cei care vor da verdictul cu privire la cauza mortii.

 
fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial