25 aprilie 2024
Mâine, la Răzvad – Gospodinele, în centrul atenţiei

Mâine, la Răzvad – Gospodinele, în centrul atenţiei

Primaria Comunei Razvad organizeaza marti, 15 octombrie 2013, o serie de manifestari cu ocazia Zilei Internationale a Femeii din Mediul Rural, in prezenta multor invitati dintre autoritatile regionale si locale si dintre oamenii de cultura.

Ziua de 15 octombrie a fost aleasa de numai cativa ani sa celebreze femeia rurala, dar ideea a fost imbratisata cu entuziasm peste tot in lume si la noi in tara apar noi evenimente de la an la an in aceasta zi.

Razvadul este cea mai mare comuna suburbana Targovistei, cu aproape 10,000 de locuitori, localizata strategic pe DN 72, Targoviste-Ploiesti.

Este o localitate unica prin tipologia locuitorilor – de la localnici care traiesc sub pragul saraciei pana la personalitati regionale care au construit aici o zona cosmopolita.

Sub titlul “Talent Feminin” am reunit activitati dintre cele mai diverse: o expozitie de pictura si lansarea unei carti de poezie – ambele artiste fiind razvedence – expozitie de goblenuri si atle tipuri de lucru de mana, expozitie cu degustare de prajituri, dulceturi, conserve de iarna si must – toate preparate si prezentate de femeile din comuna.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial