19 aprilie 2024
Lucrările la clubul pensionarilor din Târgovişte, pe ultima sută de metri

Lucrările la clubul pensionarilor din Târgovişte, pe ultima sută de metri

club-p„Aşa cum am spus, sfârşitul acestei luni va coincide cu finalizarea primului club al pensionarilor din municipiul Târgovişte. În afară de un spaţiu generos, care va fi utilizat de pensionari pentru petrecerea timpului, pentru a practica diferite jocuri, serviciile oferite de acest club vizează şi servicii medicale şi stomatologice gratuite.

Este pentru prima dată când pensionarii din municipiul Târgovişte beneficiază de un spaţiu numai al lor. Pentru a fi beneficiari ai acestui club, pentru a putea să intri în acest club este suficient să ai calitatea de târgoviştean, pensionar şi să nu suferi de boli contagioase, nu contează cuantumul veniturilor.

Este un prim pas pe care îl facem pentru a veni în sprijinul pensionarilor târgovişteni, este o promisiune onorată de către administraţia publică locală târgovişteană, vrem ca acest club al pensionarilor să fie primul pas dntr-un proiect mult mai amplu prin care fiecare cartier al municipiului Târgovişte să beneficieze de o asemenea facilitate pentru pensionari”, a declarat primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan.

„Este un obiectiv de investiţii al Primăriei extrem de util şi care arată că guvernăm chiar cu baze social democrate foarte solide, pentru că grija faţă de pensionari este o grijă pe care noi am manifestat-o întotdeauna.

Vreau să vă spun că în discuţiile pe care le-am avut în ultimele două-trei săptămâni prin municipiul Târgovişte, pensionarii au apreciat faptul că vor avea un loc în care să-şi poată desfăşura anumite activităţi în timpul zilei şi vor avea şi parte de consultaţii medicale gratuite.

Vremea deja nu le mai permite să meargă în parc sau în faţa blocului… Şi eu cred că proiectul trebuie să continue şi să ajungem în patru-cinci ani să avem un asemenea loc în fiecare cartier al municipiului”, a spus preşedintele CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial