11 mai 2024
Liderul UNPR Bucşani, în stare gravă la spital!

Liderul UNPR Bucşani, în stare gravă la spital!

COMUNICAT DE PRESĂ

La două săptămâni de la samavolnica acţiune de intimidare prin incendierea autoturismului personal, consilierul UNPR din Bucşani, Ion Cărtuţă, se află în pericolul de a-şi pierde un picior. Chiar dacă se află internat la Spitalul Militar din Bucureşti, unde a suferit mai multe operaţii la picior şi unde beneficiază de cea mai atentă îngrijire medicală, starea sa se înrăutăţeşte atât din cauza vârstei înaintate, cât şi a unui diabet avansat. În prezent, liderul UNPR Bucşani se află la recuperare şi sperăm cu toţii să nu se ajungă la amputarea piciorului rănit în agresiunea fără precedent în judeţul Dâmboviţa.

Facem un apel către organele de cercetare penală pentru a finaliza cât mai curând ancheta şi a stabili cine este de vină pentru incendierea autoturismului consilierului UNPR Bucşani, Ion Cărtuţă, şi care este conotaţia politică a acestui atac.

Condamnăm cu fermitate atitudinea reprezentanţilor celorlalte partide politice, incorectă faţă de un coleg politic ce trece printr-un moment deosebit de greu din cauza apartenenţei sale politice. Dialogul şi, mai ales, solidaritatea par să nu existe la niciunul dintre partidele politice, ai căror lideri preferă să tacă, în loc să ia poziţie faţă de astfel de acţiuni de intimidare, care nu fac decât să degradeze societatea. Poate că unele partide se vor opri, totuşi, pentru o clipă măcar, din împărţirea pungilor cu pomeni electorale, care nu fac decât să speculeze nivelul scăzut de trai al populaţiei, şi vor lua, în cele din urmă, o poziţie fermă, de condamnare fără drept de apel a acestui tip de evenimente.

Biroul de presă al UNPR Dâmboviţa

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial