Dum. sept. 8th, 2024

“Astazi a sunat primul clopotel din noul an scolar cu o saptamana mai tarziu si asta nu este singura modificare. Anul 2012-2013 va aduce modificari precum schimbarea vacantei de primavara introducerea clasei pregatitoare in ciclul gimnazial, introducerea bacalaureatului profesional ori finantarea de la Bugetul de Stat a elevilor care invata in scoli particulare vor intra in vigoare incepand cu acest an.

Am participat la deschiderea noului an scolar al Colegiului National Ienachita Vacarescu unde multimea de copii curpinsi de emotii mi-au adus aminte de prima mea zi de scoala.

Nu pot decat sa le urez tuturor elevilor un an plin de succese, sa studieze si sa invete cat mai multe, sa stie ca munca de acum le va fi rasplatita in viitor si sa se bucure de copilarie!

Tuturor profesorilor si invatatorilor le doresc sa faca din acesti minunati copii oameni de nadejde, sa puna suflet la formarea unei noi generatii care sa schimbe Romania in bine!”, scrie liderul TSD Dâmboviţa, Corneliu Ştefan, pe blogul său.