7 mai 2024
Întâlnirea tinerilor social-democraţi dâmboviţeni! Vezi ce au discutat!

Întâlnirea tinerilor social-democraţi dâmboviţeni! Vezi ce au discutat!

“A avut loc intâlnirea Comitetului Executiv Tineretului Social Democrat Dâmboviţa. A fost o întâlnire interesantă în care s-au dezbătut diverse subiecte.

Un prim subiect discutat a fost analiza alegerilor locale care au avut loc anul acesta. După cum am afirmat încă din 2010, de când am fost ales pentru funcţia de Preşedinte al Tinerilor Social Democraţi Dâmboviţeni, toţi tinerii care vor fi implicaţi activ în acţiunile politice, vor fi promovaţi pentru posturi din administraţia locală şi judeţeană. Acest lucru se vede astăzi, când în judeţul Dâmboviţa, avem 4 primari tineri, 7 viceprimari (toţi 7 fiind preşedinţi ai organizaţiilor de tineret din localităţile din care fac parte), 3 consilieri judeţeni şi 104 consilieri locali.

Al doilea punct pe ordinea de zi a fost reactualizarea listei de membrii în Comitetul Executiv. Astfel au fost aprobaţi pentru funcţia de secretari executivi, Ivan Bogdan – zona Moreni şi Adrian Voca – Zona Fieni. Cei doi tineri s-au implicat activ în campania electorală alături de organizaţiile de tineret din care cei doi fac parte, dar şi alături de organizaţiile de seniori.

Tot în cadrul Comitetului Executiv ce a avut loc ieri, a fost transmis şi programul de deplasări în teritoriu pentru întâlniri cu birourile organizaţiilor municipale, orăşeneşti, comunale, tineret, femei şi pensionari.

Ultimul punct pe ordinea de zi a fost legat de situaţia organizaţiilor TSD Dâmboviţa. În urma discuţiilor s-a luat hotărârea ca în cel mai scurt timp, organizaţiile în care există probleme, să fie identificate şi să se găsească soluţii cât mai repede”, scrie liderul TSD Dâmboviţa, Corneliu Ştefan, pe blogul său.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial