2 mai 2024
Liderul PNL Dâmboviţa, după vizita premierului Dăncilă – “De vizite de lucru doar aşa, la asfalt, la loc curat, ne-am cam săturat!”

Liderul PNL Dâmboviţa, după vizita premierului Dăncilă – “De vizite de lucru doar aşa, la asfalt, la loc curat, ne-am cam săturat!”

dancilav“Viorica Vasilică Dăncilă a efectuat o aşa-zisă vizită de lucru în judeţul Dâmboviţa. Premierul României, însoţit de un întreg alai PSD-ist, a trecut rapid pe la şantierul Arctic de la Ulmi, pe la Nimet, s-a fotografiat, a făcut câteva declaraţii politice, fără substanţă, apoi a plecat în viteză la Consiliul Judeţean pentru a se întâlni cu primarii din judeţ şi oamenii de afaceri.

În faţa participanţilor la întâlnire, în binecunoscutul stil social-democrat, s-au lansat promisiuni, că vom face, că vom drege. Asta, în condiţiile în care, de prin 2012, se tot plimbă prin judeţul nostru miniştrii PSD şi nu s-a produs nicio schimbare în bine.

Drumurile naţionale arată jalnic, nu avem încă mall, stadion, sediu RAR, şosea de centură la Târgovişte, pod cum trebuie la Valea Voievozilor, iar la Pucioasa apa potabilă vine tot din lacul de acumulare.

Mai nimerit ar fi fost ca premierul Viorica Vasilica Dăncilă să fii mers la Văleni, să vadă necazurile pricinuite oamenilor de alunecarea de teren, să vadă cum au fost dislocate de mişcarea pământului case care se învărteau după soare. Ar fi fost mai uman, mai normal şi mai aproape de doctrina social-democrată. De vizite de lucru doar aşa, la asfalt, la loc curat, ne-am cam săturat!”, spune Marius Caraveţeanu, liderul PNL Dâmboviţa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial