26 aprilie 2024
Familie terorizată, la Izvoare, în Voineşti! Le-a spart geamurile, a aruncat cu benzină şi i-a pus în genunchi

Familie terorizată, la Izvoare, în Voineşti! Le-a spart geamurile, a aruncat cu benzină şi i-a pus în genunchi

izvo2Un caz de violenţă în cuplu se încheie cu mandat de arestare preventivă pentru un bărbat de 42 de ani din Brăila. Individul a fost încătuşat, după ce şi-a ameninţat şi agresat fostă iubită şi pe familia acesteia, care stau în Dâmboviţa.

izvo1Grav este şi că suspectul avea deja interdicţie de a părăsi localitatea, tocmai pentru că nu era la prima izbucnire de acest fel.

izvo7Fostă iubită a bărbatului povesteşte că s-au cunoscut în urmă cu un an, în Germania. Din cauza neînţelegerilor, însă, a hotărât să-l părăsească, dar atunci a început iadul şi pentru ea, şi pentru familia ei.

izvo3Fosta iubită: „Dacă nu mă duc cu el, că mă omoară şi pe mine şi pe părinţi, toată familia mea. M-a ameninţat că îmi face rău dacă scapă şi de data asta!”

izvo6Femeia a făcut plângere la poliţie şi individul de 42 de ani a fost plasat sub control judiciar şi a primit interdicţie de a părăsi judeţul Brăila, unde locuieşte. Bărbatul nu a respectat, însă, decizia magistraţilor şi a mers în localitatea Izvoarele din Dâmboviţa, acasă la părinţii fostei iubite, unde a făcut un scandal monstru.

izvo4Victimă: „A spart geamurile de la uşi, a intrat peste noi, a zis că ne dă foc, a azvârlit benzina în cameră. Mi-a dat doi pumni în gură, mi-a spart toată faţa.”

izvo5Victimă: „Ne-a pus pe toţi pe pat, cu forţa. A lovit-o pe fii-mea.”

Oamenii povestesc că individul era furios, a vrut să le incendieze locuinţa şi le-a spart geamurile casei. Disperaţi, au sunat la 112 şi au cerut ajutor.

izvoIndividul a fost arestat pentru 30 de zile şi este cercetat penal pentru violare de domiciliu, distrugere, ameninţareşi lovire şi alte violente. Anchetatorii spun că suspectul este vizat şi în alte dosare, după ce ar fi terorizat şi alte femei.

Sursa: Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial