4 mai 2024
Leo Badea – “Riscăm să ne lovim de situaţii IMPOSIBILE!”

Leo Badea – “Riscăm să ne lovim de situaţii IMPOSIBILE!”

❚ La început entuziast, vicepreşedintele CJD s-a convins că la Chindia nu e de joacă şi cum variantele sale pentru postul de preşedintele nu au rămas în picioare a transferat responsabilitatea către preşedintele Adrian Ţuţuianu ❚ Ionel Dănciulescu şi Tibi Rădulescu au refuzat propunerea de a reprezenta Consiliul Judeţean Dâmboviţa într-o funcţie administrativă la Chindia, invocând implicarea în activităţi care nu le permit să se ocupe de fotbal ❚ Cum Gică Popescu a anunţat că nu o să mai dea nici un ban la Chindia, iar conducerea CJD nu a mai oferit garanţii de sprijin financiar până la sfârşitul anului, devine interesant cine va susţine bugetul clubului pentru noul campionat sau cine va plăti costurile cantonamentului de la Predeal ❚ Problemele foarte grave au aruncat echipa în haos, neputându-se acoperi nici măcar cheltuielile mărunte, în schimb se fac angajări sau promovări pe linie de partid, de parcă tot PDL ar conduce la nivel de judeţ ❚ În tot acest timp, de la echipă dispar până şi puţinii localnici rămaşi, traşi pe linie moartă de conducere ❚ Din informaţiile noastre, chiar şi câţiva jucători locali sunt cu gândul la plecare, de exemplu Cosmin Negoescu, ce ar fi solicitat dezlegarea de club ❚ Sunt zvonuri că şi Gică Popescu ar vrea să-şi rupă jucătorii de Chindia, situaţie care ar amplifica starea deplorabilă de la echipă ❚ Iată pentru ce se impune ca CJD să numească urgent un preşedinte şi un şef de centru, pentru a stopa haosul de club şi pentru a veni cu soluţii în situaţii de criză

Ionel Dănciulescu şi apoi Tibi Rădulescu au refuzat propunerea de a reprezenta Consiliul Judeţean Dâmboviţa într-o funcţie administrativă la Chindia Târgovişte, invocând implicarea în activităţi care nu le permit să se ocupe de fotbal. Adevărul este că nici unul nu a riscat să apară ca preşedinte la o echipă cu mari probleme financiare şi unde nu dictează decât un singur om, Gică Popescu.

La început entuziast, vicepreşedintele CJD, Leonardo Badea, s-a convins că la Chindia nu e de joacă şi cum variantele sale pentru postul de preşedintele nu au rămas în picioare, a transferat responsabilitatea către preşedintele Adrian Ţuţuianu.

„Sunt aşa de multe probleme la nivelul judeţului, apărând acum şi acest referendum pentru demiterea preşedintelui Băsescu, încât numai la fotbal nu ne-a stat gândul. Din păcate, şi Tibi Rădulescu a refuzat propunerea noastră de a se implica la Chindia, aşa că va trebui să găsim pe altcineva. Să sperăm că în acest timp nu vor apărea şi alte neplăceri, iar partenerii din proiect vor lucra cinstit, altfel riscăm să ne lovim de situaţii imposibile. Ori punem toţi umărul să ajutăm echipa, ori se poate ajunge probabil la o desfiinţare. Nu ar fi prima din sportul sau din fotbalul dâmboviţean, însă exclud din start că s-ar putea merge până acolo”, ne-a declarat omul împuternicit de preşedintele Ţuţuianu să se ocupe de proiectul Chindia.

Cine va susține bugetul echipei?

Cum Gică Popescu a anunţat că nu o să mai dea nici un ban la Chindia, iar conducerea CJD nu a mai oferit garanţii de sprijin financiar până la sfârşitul anului, devine interesant cine va susţine bugetul clubului pentru noul campionat sau cine va plăti costurile cantonamentului de la Predeal.

Iată un motiv serios pentru Dănciulescu şi Rădulescu să bată în retragere, mai ales că Gică ar vrea să-şi recupereze şi miliardele cu care a susţine că a împrumutat clubul, mai rămâne să vedem şi de la cine. Problemele foarte grave au aruncat echipa în haos, neputându-se acoperi nici măcar cheltuielile mărunte, în schimb se fac angajări sau promovări pe linie de partid, de parcă tot PDL ar conduce la nivel de judeţ.

„În timp ce noi stăm cu salariile neplătite de luni de zile, am văzut că l-au reangajat pe Bengea ca ofiţer de presă, după ce în primăvară ne-a lăsat la greu. Poate ne face iarăşi referate, să fim penalizaţi din salariile pe care nu le primim. Se merge mai departe tot cu Ţâcă Zamfir, pe Bârdeş l-au pus secund la echipa mare, oameni care ştim cu toţi ce au făcut în campania electorală. E normal ca şefii de la judeţ să fie supăraţi, poate ne pierdem cu toţii pâinica datorită ăstora de la PDL”, şi-au exprimat nemulţumirea mai mulţi angajaţi ai clubului, îngrijoraţi că ar putea rămâne pe drumuri.

Trebuie urgent un președinte și un șef de centru!

În tot acest timp, de la echipă dispar până şi puţinii localnici rămaşi, traşi pe linie moartă de conducerea clubului. Venerabilul Titi Ionescu şi-a înaintat demisia din funcţie de organizator de competiţii încă dinaintea alegerilor, iar antrenorul secund Adrian Bogoi a fost sacrificat, pentru a-i face lui Sică Bârdeş, favoritul şefilor din PDL.

Dintre cei cărora preşedintele CJD, Adrian Ţuţuianu, le-a transmis să îşi înainteze demisiile, acuzându-i că au făcut propagandă PDL la club, doar Marius Vişan a ales să renunţe, nu şi Ţâcă Zamfir, şeful centrului de copii şi juniori, dar şi naşul lui Gică Popescu. Din informaţiile noastre, chiar şi câţiva jucători locali sunt cu gândul la plecare, de exemplu Cosmin Negoescu, ce ar fi solicitat dezlegarea de club, dovadă că nici măcar nu a mers împreună cu echipa în cantonamentul de la Predeal.

Sunt zvonuri că şi Gică Popescu ar vrea să-şi rupă jucătorii de Chindia, situaţie care ar amplifica starea deplorabilă de la echipă. Iată pentru ce se impune ca CJD să numească urgent un preşedinte şi un şef de centru, pentru a stopa haosul de la club şi pentru a veni cu soluţii în orice situaţii.

Costin Mihai | costin.mihai@artpress.ro

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial