9 mai 2024
Ilie Stan îl atacă dur pe Ghiorghi Zotic – “Nu există comparaţie între el şi Gică Popescu, sub nici un aspect!”

Ilie Stan îl atacă dur pe Ghiorghi Zotic – “Nu există comparaţie între el şi Gică Popescu, sub nici un aspect!”

– Zotic nu ştie fenomenul, s-a înconjurat de oameni la fel ca el şi a cheltuit aiurea foarte mulţi bani. Nu vreau să fiu răutăcios sau nepoliticos şi să spun că omul a păcălit fotbalul şi că ar trebui să se despartă de acest sport frumos, dar astăzi nu se mai conduc echipe după metodele care se practicau acolo. Cu tot respectul pentru Zotic, dar nu există comparaţie între el şi Gică Popescu, sub nici un aspect. Nici profesional, nici sportiv, nici financiar şi nici uman. Diferenţa dintre cei doi este imensă, de fapt nici nu poţi să-i compari.

Rep.: Nu aţi rezistat foarte mult la FCM, iar despărţirea nu a fost deloc civilizată.

– Ce a fost a trecut, iar fiecare a mers pe drumul lui. I-am spus lui Zotic că nu vin la Târgovişte doar de dragul de a antrena şi că vreau să ajung departe cu acest club. Aveam o strategie bine pusă la punct, planuri îndrăzneţe şi şanse reale de a face o treabă bună acolo. Din păcate, omul nu m-a ascultat pe mine şi i-a ascultat pe alţii, cu care a rămas la echipă şi cu care a regresat evident, dovadă unde a ajuns astăzi. Când am spus că ţelul meu este să o antrenez pe Steaua, s-a râs de mine pe acolo, dar am muncit serios şi mi-am văzut de treabă. Aşa că nu putem compara Chindia cu FCM şi nici pe Gică Popescu cu Zotic. Dacă în Gică îmi pun toate speranţele că va ajunge departe cu Chindia, nu acelaşi lucru gândesc şi despre celălalt.

Rep.: Aţi mai ţinut legătura cu domnul Zotic?

– Pe naiba, ce să vorbesc eu despre fotbal cu Zotic? Nu vreau să se simtă jignit sau să mi-o ia în nume de rău, dar nu e fotbalul de el. Dacă mai are bani de cheltuit, să fie sănătos, îi doresc succes!

Costin Mihai | costin.mihai@artpress.ro

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial