19 aprilie 2024
Noi imagini şi detalii despre accidentul groaznic din Răcari. “Aoleu, Doamne! De unde a apărut?”

Noi imagini şi detalii despre accidentul groaznic din Răcari. “Aoleu, Doamne! De unde a apărut?”

Un bărbat de 48 de ani este în stare gravă după ce a fost lovit de o maşină pe Drumul Naţional 71, în Răcari, judeţul Dâmboviţa.  

Scena cumplită a fost filmată de camera de bord montată chiar în autoturismul implicat în accident.

Un pieton apare din beznă de pe marginea drumului, direct în faţa maşinii.

La volanul vehiculului se afla un bărbat, de 62 de ani, iar în dreapta era soţia sa. Cei doi se întorceau din Capitală.

Într-o intersecţie din Răcari, pietonul a coborât se pare dintr-o altă maşină, a vrut să treacă strada printr-un loc nepermis și a fost lovit în plin de autoturismul celor doi soţi.

Ion Vasile, şofer: „Pietonul a coborât din maşină şi a traversat prin faţa maşinii. În doi metri nu am putut face nimic. Aproape că fugea. Am încercat să o iau spre stânga, pe acostament, să îl evit”.

Pe imaginile de pe camera de bord se vede că în zonă era și o trecere de pietoni semnalizată, însă bărbatul de 48 de ani a încercat să treacă drumul direct prin intersecţie.

Gabriela Vasile, soţia şoferului: „Nici nu am avut timp să vedem ce vrea să facă. Ne-am trezit cu el pe parbriz şi a căzut pe marginea şoselei”.

Bărbatul rănit în accident a fost operat de urgență

Şoferul implicat în accident şi soţia sa au suferit atacuri de panică din cauza impactului.

Cei aflaţi în trafic au sunat la 112 şi au cerut ajutor. De urgenţă, la faţa locului au sosit echipajele de la ambulanţă.

Bărbatul grav rănit a primit îngrijiri medicale la faţa locului, iar ulterior a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Târgovişte, unde medicii l-au băgat direct în sala de operaţii.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost zero. Totuși, i-au fost recoltate și probe de sânge. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările.

Sursa: Pro TV

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial