6 mai 2024
80 de mii de petarde, descoperite într-un taxi din Târgovişte

80 de mii de petarde, descoperite într-un taxi din Târgovişte

80 000 de petarde au fost descoperite de poliţişti într-un autoturism, în urma unei acţiuni pe linia respectării prevederilor legale în domeniul comercializării materiilor explozive

Poliţişti din cadrul Serviciului Arme , Explozivi şi Substanţe Periculoase şi Serviciului Rutier , au organizat şi executat o acţiune pe linia respectării prevederilor legale privind materiile explozive.

Cu această ocazie au fost depistaţi în trafic numiţii D. C., de 38 de ani, C.A., de 37 de ani şi D. P. de 35 de ani, toţi din municipiul Târgovişte, care deţineau în autoturism cantitatea de 1600 de pachete conţinând 80 000 de petarde, interzise la deţinere şi comercializare.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că petardele au fost procurate de pe raza municipiului Bucureşti, în scopul comercilizării în perioada sărbătorilor de iarna.

Cei trei sunt cercetaţi penal pentru săvârşirea infracţiunii prev. şi ped de art. 37 alin 3 din Legea 126/1995 şi art. 280 din Codul penal, întreaga cantitatea de petarde fiind confiscată în vederea continuării cercetărilor.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial