28 martie 2024
La Supermarketul Enescu din Găeşti ai 24 de RATE FĂRĂ DOBÂNDĂ!

La Supermarketul Enescu din Găeşti ai 24 de RATE FĂRĂ DOBÂNDĂ!

reclama3Vrei să-ţi cumperi mobilă, electrocasnice sau obiecte de bricolaj de la noul supermarket Enescu, dar nu ai suficienţi bani?

Acum visul tău poate deveni realitate! Începând de astăzi, ai acces, chiar în magazin, la cardul Euroline American Express, cu ajutorul căruia poţi achiziţiona orice obiect din magazin în 24 de rate lunare, fără dobândă, la care vei plăti doar 24 de lei pe lună, comision de administrare.

Succesul supermarketului Enescu, care are unele dintre cele mai tari produse la cele mai mici preţuri din judeţ, a atras, iată, şi un produs financiar extrem de avantajos pentru piaţa găeşteană. Nu mai trebuie să-ţi faci credit şi nici să aştepţi o veşnicie, dacă îţi doreşti să-ţi reînnoieşti casa de sărbători. Tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi acest nou card, să plăteşti o sumă modică pe lună şi să ai căminul visurilor tale.

Am aflat că, în zilele următoare, în supermarketul Enescu se vor derula promoţii senzaţionale, fără precedent în Găeşti. Îndrăzneşte, aşadar, să-ţi faci cele mai tari cadouri cu cardul Euroline American Express, fără să-ţi faci găuri în buzunare!

enescu-simplu

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial