2 mai 2024

La Pătroaia și Ludești, furturile de animale, durerea de cap a polițiștilor!

politie-scandal-barCampania poliţiştilor pentru prevenirea furturilor în mediul rural

 

Prevenirea şi combaterea furturilor, în special a celor de animale şi din locuinţe reprezintă o prioritate a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa.

 

Structurile de prevenire, în colaborare cu efectivele de ordine publică şi poliţia de proximitate au desfăşurat o activitate de informare şi responsabilizare a cetăţenilor cu privire la cauzele şi factorii care conduc la săvârşirea de furturi precum şi consecinţele acestor fapte.

 

Acţiunea s-a desfăşurat pe raza localităţilor Pătroaia şi Ludeşti, prilej cu care au fost distribuite cetăţenilor 600 de pliante ce conţineau informaţii şi sfaturi preventive.

 

 

 

 

 

 

 

Proprietarii au fost atenţionaţi referitor la faptul ca animalele lăsate nesupravegheate la pășunat pe câmp sau pe marginea drumului, îndeosebi pe timpul nopții și la distanțe mari de locuință, constituie o pradă uşoară pentru infractori.

 

De asemenea, poliţiştii au venit în sprijinul localnicilor cu o serie de recomandări referitoare la măsurile minime pe care trebuie să le adopte pentru ca bunurilor lor să nu cadă în mâna infractorilor.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial