2 mai 2024
Val de controale pe drumurile din Dâmboviţa

Val de controale pe drumurile din Dâmboviţa

Cercetați de polițiști după ce s-ar fi urcat la volan sub influența alcoolului

Polițiștii din cadrul Secției nr.9 Poliție Rurală Mătăsaru au oprit pentru control, pe DJ 721, în satul Produlești, un autoturism condus de un bărbat de 52 de ani, din localitate. În urma testării cu aparatul etilotest, șoferul a prezentat un rezultat cu o valoare de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice.

Totodată, polițiștii din cadrul Secției nr. 13 Poliție Rurală Titu au depistat un șofer de 37 de ani, din Poiana, în timp ce ar fi condus un autoturism, pe raza localității, deși s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării efectuate în acest sens, a fost indicat un rezultat cu o valoare de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, șoferul fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice.

Totodată, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Răcari au depistat, pe drumul comunal 152, în localitatea Tărtășești, un alt șofer care ar fi condus un autoturis, deși s-ar fi aflat sub influența alcoolului. În urma testării efectuate, șoferul a prezentat o alcoolemie cu o valoare de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice. În cauză, în toate cele trei situații, polițiștii au întocmit dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

sursa: IPJ Dâmboviţa

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial